CAZ HALUCINANT in China: sufera de alcoolism la varsta de doar 2 ani! Vezi cat poate sa bea fara sa se imbete

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:16

Desi pare greu de crezut, cazul de mai jos este cat se poate de adevarat!

Autoritatile din China se confrunta cu ceea ce pare a fi cel mai tanar alcoolic al tarii, un baietel care are varsta de doar 2 ani. Pe numele lui Cheng Cheng, micutul a gustat pentru prima oara alcool, mai exact vinul, la varsta de 10 luni.

Mai mult, el a baut singur o sticla intreaga de bere atunci cand avea doar un an. Acum, la varsta de 2 ani, el tipa si plange daca parintii nu ii dau doza de alcool zilnica.



Disperati, acestia fac toate eforturile pentru a-i indrepta atentia spre lapte si sucuri, insa fara prea mult succes. Medicii i-au avertizat ca, daca nu vor reusi acest lucru cat de curand, viata micutului este serios pusa in pericol.

Totul a inceput in momentul in care tatal lui i-a dat un strop de vin pentru a-l face sa nu mai planga. Acum micutul bea o sticla intreaga e bere fara sa se imbete.


"Ochii lui sunt mereu dupa sticlele de alcool. Incercam mereu sa le ascundem, sa nu le mai vada, dar devine agitat si foarte violent. Nu avem alta solutie decat sa ii potolim pofta", spun parintii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!