Caz de gripa AH1N1, confirmat la un barbat din judetul Sibiu

,

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Sibiu au anuntat ca a fost confirmat un caz de infectare cu virusul gripal AH1N1 la un barbat de 34 de ani din localitatea Mihaileni.

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Sibiu au anuntat, miercuri, ca a fost confirmat un caz de infectare cu virusul gripal AH1N1 la un barbat de 34 de ani din localitatea Mihaileni, starea acestuia fiind buna, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al DSP Sibiu, Simona Berariu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca s-au primit rezultatele de laborator pentru analizele prelevate de la un pacient care prezinta simptome specifice ale gripei.

"In ceea ce priveste circulatia virusurilor gripale in judetul Sibiu, in ultimul raport al Compartimentului de Epidemiologie am primit si prima confirmare de izolare de virus, AH1N1, virusul pandemic, la o persoana de 34 de ani, de sex masculin, care nu locuieste in Sibiu, ci intr-una dintre comunele invecinate", a declarat Simona Berariu.

Potrivit acesteia, barbatul, din localitatea Mihaileni, este in stare buna, se afla acasa si este sub tratament, fiind aproape vindecat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bilanț coronavirus 24 ianuarie 2022: Peste 12.000 de cazuri noi! Câte decese au fost

Dosar penal pe NUMELE BĂRBATULUI care l-a atacat pe George Simion cu cerneală: care a fost MOTIVUL gestului

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

Rata de infectare a sărit de 10 la mie în Capitală! Creștere continuă din 1 ianuarie până acum!

Greva STB continuă: Liderul de sindicat Vasile Petrariu își anunță demisia din PSD!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies