Cauți un serviciu rent a car București rapid și eficient? Vezi soluția!

,

Închirierea auto reprezintă alternativa de luat în considerare atunci când vrei să-ți satisfaci nevoia de mobilitate. Fie că dorești să pleci într-o călătorie de relaxare sau ai nevoie de mașină în interes de serviciu, o firmă rent a car București te poate ajuta să ajungi la destinație. Închirierea unei mașini se realizează acum foarte ușor și beneficiezi de numeroase avantaje. Ai libertatea să conduci oricând dorești, fără griji și costuri suplimentare.

Alternativa la a avea o singură mașină personală, de care te leagă multe responsabilități, sau alternativa la transportul public incomod, sau taxiurile scumpe este accesarea unui serviciu rent a car avantajos și eficient. Un astfel de serviciu îți este oferit de către firma de închirieri auto Carnova.

Descoperă beneficiile oferite de închirierea auto!

A deține un automobil poate fi o plăcere, o modalitate ușoară de a te bucura de libertatea de mișcare, însă a fi proprietar auto înseamnă și responsabilități și costuri imprevizibile.

O alternativă viabilă de a beneficia de avantajele aduse de o mașină și a te bucura de plăcerea condusului fără griji este închirierea auto. Carnova, o companie rent a car București, îți oferă un serviciu de închirieri auto modern, eficient și orientat către nevoile tale.

Închirierea unei mașini trebuie să fie accesibilă oricând și de oriunde din București. Astfel, compania îți pune la dispoziție un serviciu auto de livrare și predare gratuită a autoturismului la orice oră. Alegi mașina preferată și locul de unde dorești să o preiei, oriunde din București sau chiar de la aeroport. Acest fapt este valabil și la predarea autovehiculului, la un loc stabilit de comun acord cu reprezentanții firmei. Închirierea merge astfel ca pe roate. Beneficiezi astfel de flexibilitate și poți rezolva liniștit treburile personale.

Ai de asemenea, posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată de automobile. Flota auto este formată din modele diversificate, provenite de la producători auto cu renume.

Fiecare model este atent întreținut și verificat. Te poți bucura de confortul unei călătorii la bordul unor vehicule din gama compactă, la volanul unor limuzine luxoase, unor SUV-uri impunătoare sau unor van-uri încăpătoare, ideale pentru transportul mai multor persoane. Toate automobilele dispun de asigurări RCA și CASCO, ITP la zi, rovinietă și taxe plătite.

Atunci când întâmpini probleme, dispui de serviciu non-stop de asistență rutieră, de service și chiar de mașină la schimb dacă cea aleasă nu mai este funcțională.

Iată câteva dintre beneficiile oferite de un serviciu profesional de închirieri auto București:

  • Închirieri auto București fără garanție

  • Livrare și predare gratuită la orice oră

  • Flotă modernă și diversificată de automobile

  • Taxe, asistență tehnică, asigurări și rovinietă incluse

  • Plin de combustibil

  • Mașină la schimb în caz de avarie

  • Prețuri atractive

Costul închirierii este unul

accesibil, iar cu cât perioada aleasă este mai lungă, cu atât scade și chiria zilnică pentru automobilul ales.

Alege un serviciu rent a car rapid, care îți oferă libertate de mișcare!

O companie de închirieri auto se adresează atât persoanelor fizice, care doresc o alternativă de mobilitate accesibilă și confortabilă, cât și firmelor ce au nevoie de lărgirea flotei auto, celor ce au nevoie de deplasări în interes de serviciu etc. În acest sens ai la dispoziție mai multe variante de închiriere: închirierea simplă, pe termen scurt, în care plătești o taxă zilnică fixă, în funcție de numărul de zile alese pentru închiriere și de vehicul, închirierea pe termen lung sau închirierea în sistem de leasing operațional.

Fiecare variantă are beneficiile sale. Închirierea pe termen lung, pe lângă faptul că este economică, îți oferă și predictibilitate financiară. Un alt avantaj este că ai la dispoziție posibilități multiple de plată, alegând astfel modalitatea cea mai convenabilă pentru tine și compania ta. Te bucuri astfel, de o gamă variată de automobile, pe care le poți utiliza oricând, fără grija și stresul service-urilor sau a altor costuri suplimentare.

A închiria un autovehicul este acum mai ușor ca oricând, prin intermediul serviciilor oferite de Carnova, o companie de rent a car Bucuresti  orientată către nevoile tale de mobilitate. Alege modelul preferat dintr-o gamă diversificată și rezervă-l fără avans sau garanție. Accesează un serviciu de închirieri auto eficient, care îți oferă oricând confort, siguranță și libertate de mișcare!

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Nare, pe culmile disperarii

George Simion intervine în scandalul de la STB. Promisiune pentru șoferi: 'O să ne luptăm pentru drepturile lor'

Se majorează alocaţiile pentru copiii români la peste 7 milioane de lei pe lună.  Decizia va fi anunţată de Curtea de Justiţie a UE

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, tragedii consumate sub sloganul “Siguranță și încredere”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies