Câți bani cere Cleopatra Stratan pentru un concert?

,
Câți bani cere Cleopatra Stratan pentru un concert?

Câți bani cere Cleopatra Stratan pentru un concert?

[Sursa foto: Instagram]

Cleopatra Stratan se bucură de un mare succes pe plan profesional, artista este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului.


In articol:

La doar 19 ani, Cleopatra Stratan se bucură de un mare succes pe plan muzical, piesele sale sunt în topul celor mai ascultate. Ce sumă cere artista pentru un singur concert?

Câți bani cere Cleopatra Stratan pentru un concert?

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai iubite artiste atât în România, cât și în Republica Moldova.

S-a lansat în muzică la o vârsta foarte fragedă, 3 ani, iar succesul i-a surâs încă de la prima piesă pe care a lansat-o ”Ghiță”. O bună perioadă de timp s-a retras din lumea muzicală și s-a axat pe educație. 

În 2018, a revenit pe piața muzicală cu piesa ”Te las cu inima”, care i-a adus succesul.

Câți bani cere Cleopatra Stratan pentru un concert?

Câți bani cere Cleopatra Stratan pentru un concert?

[Sursa foto: Instagram]

Artista a ajuns foarte repede la inimile publicului, și se numără printre cele mai căutate artiste pentru a cânta la diferite evenimete. Cleoparta câștigă sume uriașe doar pentru o cântare de jumătate de oră, în timp ce soțul ei câștigă cu mult mai puțin decât ea.

Citeste si: Cleopatra Stratan si Edward Sanda vorbesc despre luna de miere: ”Am primit foarte multe comentarii referitor la... ”

"Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500

de euro pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro pentru un spectacol de 45 de minute. Cleopatra este foarte iubită. A revenit pe scenă acum 2-3 ani, cu piese de dragoste care au prins la public.

În plus, o țară întreagă îi știe piesa "Ghiță", pe care continuă să o interpreteze pe scenă", a mărturisit un organizator de concerte.

Totodată, artista câștigă sume frumoase și din activitățile desfășurate în mediul online, mai ales din colaborările cu diferite branduri.

”În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și avem colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine, până la produse alimentare”, a adăugat Cleopatra Stratan.

Citeste si: Care este motivul pentru care Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele după ce s-a căsătorit cu Edward Sanda. Adevărul a ieșit la iveală

 

Citește-ne pe

Citește și:

Care este motivul pentru care Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele după ce s-a căsătorit cu Edward Sanda. Adevărul a ieșit la iveală

Un pacient a suferit de Covid-19 timp de 300 de zile: simt că îmi ard picioarele

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Cleopatra Stratan si Edward Sanda vorbesc despre luna de miere: ”Am primit foarte multe comentarii referitor la... ”

Cleopatra Stratan este însărcinată? Detaliul pe care fanii l-au observat: "Un copil..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies