Câți bani a făcut Maria Ciobanu din muzică. Suma este colosală. Dragoș Dolănescu a dat-o de gol

,
Câți bani a făcut Maria Ciobanu din muzică

Câți bani a făcut Maria Ciobanu din muzică

[Sursa foto: Facebook]

Dragoș Dolănescu a vorbit despre averea pe care Maria Ciobanu a agonisit-o din muzică de-a lungul anilor. Ce avere are, de fapt, interpreta de muzică populară?

Dragoș Dolănescu locuiește de ani buni în Costa Rica, acolo unde este și deputat. Acesta s-a aflat multă vreme în atenția presei din cauza conflictelor pe care le-a avut cu Ionuț Dolănescu, fratele lui, pe tema averii tatălui lor, regretatul Ion Dolănescu. Totodată, Dragoș susține că tatăl lui ar fi lăsat un testament în care și-ar fi împărțit averea.

Ce avere are, de fapt, Maria Ciobanu

În urma procesului de moștenire de un milion de euro a lui Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu este cel care a intrat în posesia tuturor drepturilor de autor ale artistului, spre surprinderea fratelui său.

Câți bani a făcut Maria Ciobanu din muzică

Câți bani a făcut Maria Ciobanu din muzică

[Sursa foto: Facebook]

„Tata poate că a lăsat un testament, însă doar Ionuț a intrat în camera lui, nu a lăsat pe nimeni altcineva. Frumos și corect ar fi fost ca eu și Ionuț să intrăm împreună în dormitorul lui, după decesul tatălui nostru. Cred că a lăsat ceva scris, dar asta n-o să știm niciodată, toate actele au fost prelu ate de Ionuț, înainte ca eu să vin în țară”, a declarat Dragoș Dolănescu potrivit  ego.ro.

Citeste si: Cum arată Maria Ciobanu la 84 de ani. S-a spus despre cântăreață că ar fi bolnavă

Dragoș Dolănescu a mai precizat că Maria Ciobanu a luat cea mai bună decizie atunci când a împărțit averea ei, în mod egal, celor trei copii.

”Foarte bine a procedat Maria Ciobanu. Nu trebuie să se ajungă la balamuc, între copii, așa cum am avut eu cu Ionuț, fratele meu, pe averea de un milion de euro a tatălui nostru, Ion Dolănescu. N-ar mai fi existat aceste certuri dacă el ar fi lăsat lucrurile clare. Orice om care are copii trebuie să-și facă testamentul, moartea nu te întreabă câți ani ai în buletin, te ia și la 50 de ani, îți cade ceva în cap, pe stradă, și te duci…Poți face testament la notar, să scrii cu mâna ta sau la un preot, eu așa știu”, a mai declarat el, potrivit aceleiași surse.

Câți bani a făcut Maria Ciobanu din muzică

Câți bani a făcut Maria Ciobanu din muzică

[Sursa foto: Facebook]

Bărbatul a dezvăluit că averea Mariei Ciobanu ar fi estimată la două milioane de euro. Ar deține 3 vile în București, câteva apartamente, câteva terenuri, dar și bijuterii de peste 100.000 euro. 

”Maria Ciobanu a câștigat mai mult de două milioane de euro, pentru că nu era petrecăreață ca tata, să dea banii pe mâncare și pe băutură pentru sutele de invitați acasă. Tata a lăsat în urmă o avere de un milion de euro, dar a avut mult mai mult. El a cheltuit foarte mulți bani pe chefuri, la el în casă venea lumea zilnic, nu conta că era luni sau duminică, el era ospitalier”, a mai declarat Dragoș Dolănescu.

Citeste si: Fiii lui Ion Dolănescu continuă să se certe pe avere, la 13 ani de la moartea artistului: „Nu cred că ne vom împăca vreodată”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum arată Maria Ciobanu la 84 de ani. S-a spus despre cântăreață că ar fi bolnavă

Codrin Ștefănescu dă de pământ cu Clotilde Armand: În București se trăiește mai rău decât în Ucraina / Video

Cum arată Maria Ciobanu la 84 de ani. S-a spus despre cântăreață că ar fi bolnavă

Maria Ciobanu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Care este, de fapt, motivul pentru care nu a mai venit în România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies