Câte milioane de euro a câștigat Răzvan Lucescu din fotbal: „Banii câștigați arată valoarea unui antrenor” Sunt sau nu reale sumele vehiculate în presă

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 17 ian 2022, 11:48

Răzvan Lucescu, adevărul despre banii câștigați din fotbal

Sursa: instagram Răzvan Lucescu

A avut performanțe notabile ca antrenor și continuă să își facă meseria cu simț de răspundere, astfel că, de-a lungul timpului, în presă s-a scris că ar fi câștigat milioane de euro. Câți bani a făcut, de fapt, Răzvan Lucescu din fotbal?

Fotbalul este un sport plătit foarte bine, astfel că atât jucătorii, cât și antrenorii de fotbal reușesc să câștige sume impresionante de bani în timpul carierei. Despre Răzvan Lucescu, antrenorul care a reușit să își construiască un nume în fotbalul internațional, s-a spus că ar fi strâns o mică avere, sumele de bani câștigate din fotbal fiind de ordinul milioanelor de euro. Ce a dezvăluit Răzvan Lucescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”?

Este Răzvan Lucescu milionar în euro? Iată câți bani a câștigat antrenorul din fotbal

Răzvan Lucescu a antrenat atât echipe românești, cât și din afara țării, acesta fiind cotat unul dintre cei mai buni antrenori de fotbal ai momentului. S-a scris că Răzvan Lucescu ar fi fost răsplătit cu generozitate pentru performanțele sale, astfel că șeicii din Qatar i-ar fi oferit chiar și un milion de euro pe sezon.

La „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Răzvan Lucescu s-a ferit să spună suma de bani pe care a obținut-o până în prezent ca antrenor de fotbal, însă a ținut să sublinieze că nu se ridică la nivelul sumelor vehiculate în presă. Cât despre ideea potrivit căreia banii ar arăta adevărata valoare a unui antrenor, Răzvan Lucescu a spus că se poate întâmpla acest lucru.

„Nu știu, nu am stat să calculez (n.r câte milioane de euro a câștigat din fotbal), dar nu pot spune că am câștigat foarte mult, cel puțin la ceea ce se vehiculează pe aici, sumele sunt diferite. Întotdeauna presei știți că a plăcut să dezvolte într-un mod exagerat subiecte. Banii câștigați, pe undeva, arată valoarea unui antrenor. Banii sunt foarte importanți pentru toată lumea, însă pentru mine sunt o consecință a muncii pe care o fac și pentru mine cel mai important lucru este să construiesc ceva, ceva care să fie cu o amprentă de-a mea, de-a

lui Răzvan Lucescu, asta contează. Nu uitați că ușor vorbim de Qatar, vom vorbi și despre Arabia Saudită, rămâne top, țara care mi-a oferit cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, dar nu am vorbit deloc despre Xanthi, unde am stat 3 ani necâștigând mai nimic, doar pentru că m-am simțit bine acolo și pentru că mi-am propus ca de acolo să ajung la o echipă de top din Grecia.
Am riscat, dar am reușit.”,
a spus Răzvan Lucescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Ce familie frumoasă are Răzvan Lucescu! Cum arată copiii și nepoții antrenorului

Deși banii reprezintă un factor important, Răzvan Lucescu a dezvăluit că, în cazul lui, mult mai importante sunt performanțele pe care le obțin jucătorii pe terenul de fotbal  sub îndrumarea lui, dar și felul în care poate evolua

ca antrenor. 

Citeste si: Răzvan Lucescu, invitat duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!