Câte kilograme are Lily Collins, cunoscută din serialul „Emily in Paris”? Adevărul despre greutatea ei, după ce a fost criticată că este „prea slabă”

,
Lily Collins

Câte kilograme are Lily Collins, cunoscută și ca „Emily in Paris”? Adevărul despre greutatea ei, după ce a fost criticată că este „prea slabă”

[Sursa foto: Instagram Lily Collins]

Lily Collins este frumoasa actriță care o interpretează pe Emily, personajul principal din serialul „Emily in Paris” difuzat pe Netflix. Toată acțiunea se învârte în jurul personajului Emily Cooper și peripețiile prin care trece de când a ajuns în Paris.

Lily Collins, actrița care a făcut furori în serialul „Emily in Paris” de pe Netflix, a atras atenția fanilor ei datorită presupusei pierderi în greutate.

Urmăritorii ei au fost destul de îngrijorați în legătură cu greutatea actriței.

Câte kilograme are Lily Collins, actrița din „Emily in Paris”

Lily Collins

Câte kilograme are Lily Collins, actrița din „Emily in Paris”

[Sursa foto: Instagram Lily Collins]

Multă lume a vorbit despre pierderea în greutate a lui Lily Collins, care a stârnit discuții între fanii „Emily in Paris”. În fantezia supremă de evadare, Emily este o tânără orientată spre realizări, care este gata să schimbe lucrurile la firma pariziană de marketing de lux, Savoir. În sezonul 1, ea se îndrăgostește de vecinul ei, Gabriel, rol interpretat de actorul Lucas Bravo.

Lily Collins

Emily (Lily Collins) și Gabriel (Lucas Bravo)

[Sursa foto: Instagram Lucas Bravo]

Lucrurile se complică și mai mult odată cu sosirea lui Alfie, interpretat de Lucien Laviscount, bărbatul pe care îl întâlnește Emily la cursul ei de franceză, în sezonul doi.

Lily Collins

Emily (Lily Collins) și Alfie (Lucien Laviscount)

[Sursa foto: Instagram Lucien Laviscount]

În plus, Gabriel se răzgândește cu privire la mutarea în Normandia, lucru care provoacă probleme pentru Emily și Camille, rol interpretat de Camille Razat. 

Se pare că presupusa scădere în greutate a actriței Lily Collins a fost cea care i-a umplut cel mai mult pe fani de îngrijorare.

Citeste si: TOP 10 cele mai interesante și așteptate filme ale anului 2022! Ce putem urmări anul acesta

„Lily Collins a slăbit mai mult în sezonul 2? Sper că se descurcă bine”, a scris pe Twitter user-ul @clstx.

„Greutatea lui Lily Collins, sau lipsa acesteia, distrage foarte mult atenția în acest sezon. Sper că primește ajutorul de care are nevoie”, a mai scris, de asemenea, pe Twitter, user-ul @ivmayes.

Lily Collins a avut probleme cu anorexia și cu bulimia

În prezent, Lily Collins are 1,65 m înălțime și cântărește 51 de kilograme. Actrița a recunoscut că a avut probleme, în trecut, cu greutatea.

Citeste si: Premiile Oscar 2022 vor avea o gazdă pentru prima dată în trei ani! Iată despre cine este vorba

Lily a slăbit anterior pentru „To the Bone”, o dramă Netflix din 2017 care se ocupă de concepțiile pentru care oamenii cu anorexie se îndrăgesc inconștient.

Lily Collins

Lily Collins în „To the Bone”

[Sursa foto: Instagram]

 „Am vrut să pot să-mi exercit cel mai bine experiențele asupra lui Ellen mergând până la limitele în care mă simțeam confortabil să merg ca actor”, a declarat Lily Collins, într-un interviu. Actrița a confirmat, de asemenea, că a avut probleme cu anorexia și bulimia, în trecut.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în ianuarie 2022

Australia va construi cel mai puternic radiotelescop din lume/ Ia naștere Square Kilometer Array, o parabolă virtuală mondială de cercetări despre univers

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în ianuarie 2022

Globurile de Aur 2022. Ce actori celebri se numără printre laureați! Iată ce producții au fost premiate și cum s-a desfășurat ceremonia anul acesta!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies