Cătălin Crişan, prins în flagrant

,

Prins în flagrant că încurca semnificaţia semnelor de circulaţie, Cătălin Crişan, prezentatorul emisiunii Adio, dar te iubesc de la Kanal D, a fost recompensat de Hrubaru cu o carte de legislaţie rutieră. “Dragostea şi viaţa au prioritate” a declarat moderatorul emisiunii “Adio, dar te iubesc” sigur şi nonşalant în timp ce arăta spre un semn de “cedează trecerea”.

Poate gestul ar fi rămas neobservat de publicul larg dacă vigilentul Hrubaru nu ar fi atras atenţia asupra confuziei. La urma urmei, metafora lui Cătălin Crişan poate fi interpretată ca fiind una pur romantică. În spirit de glumă, amuzat de comicul situaţiei, Cătălin a gustat gluma lui Hrubaru şi a acceptat cu seninătate darul oferit de colegul său de beasla.

“E clar ca trebuie să fiu mai atent pe viitor la ce s-ar putea interpreta din vorbele mele. Fiind un romantic incurabil, nu mă pot descotorosi de metaforele legate de iubire şi viaţă. M-a inspirat semnul de circulaţie la nivel subliminal dar se pare că nu a fost chiar cea mai bună exprimare” a declarat noua vedetă Kanal D, Cătălin Crişan.

Nu pierdeţi ediţiile viitoare ale emisiunii Adio, dar te iubesc, prezentată de Cătălin Crişan, în fiecare joi de la ora 20:30, numai la Kanal D.

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Val de cutremure în România - Unde a avut loc cel de-al șaptelea seism

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies