Catalin Cazacu i-a provocat pe Andreea Mantea si Victor Slav, introducandu-i in atmosfera de "Cash Taxi"! Iata cine a ras la urma!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2018, 14:16

Andreea Mantea si Victor Slav au pregatit si ei un set de intrebari pentru Catalin Cazacu. Iata cine a ras la urma!

Prezent in platoul "WOWbiz", Catalin Cazacu a pregatit o serie de intrabari celor doi prezentatori.
"Eu niciodata nu vin cu mana goala! Sa stii ca dau bani multi! Sa stii ca oricat de multi baieti au castigat, tot la fete au mers banii! Stii cum functioneaza! Am avut mai multe cupluri frumoase la emisiune!", a spus Catalin Cazacu.
Insa la scurt timp, Catalin Cazacu a devenit din vanator vanat si s-a vazut nevoit sa fie el cel care sa raspunda celor mai nastrusnice intrebari pregatite de Andreea Mantea si Victor Slav.


La un moment dat, vanatorul a devenit vanat, iar Catalin Cazacu a fost luat la intrebari de catre cei doi prezentatori WOWbiz.
Iata cum s-a descurcat prezentatorul "Cash Taxi":


Nu ratati "Cash Taxi", cu Catalin Cazacu, din 30 iulie, de luni pana vineri de la 22:30.

 

Taguri:

Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies