Catalin Botezatu: "Sunt lovit sub centura tot timpul!". A vorbit despre cea mai mare DEZAMAGIRE pe care a avut-o in viata. Sa fie vorba de Bianca Dragusanu? VIDEO

Catalin Botezatu: Sunt lovit sub centura tot timpul!. A vorbit despre cea mai mare DEZAMAGIRE pe care a avut-o in viata. Sa fie vorba de Bianca Dragusanu? VIDEO

Intr-un interviu acordat echipei "Draga mea prietena", celebrul designer Catalin Botezatu a vorbit despre varsta de 40 de ani, care reprezinta un moment critic atat la femei cat si la barbati.

"La femei probabil ca acel prag de 40 de ani este unul destul de delicat. Sa stii ca si la barbati pragul de 50 de ani este delicat. Asta pentru ca, categoric, o femeie, in momentul in care face o varsta, fara doar si poate intra intr-o usoara depresie, chiar daca uneori este declarata. Se gandeste daca o mai plac cei din jur".

Designerul a tinut sa sublinieze ca este mai importanta partea interioara decat cea exterioara.

"Eu va spun ca da, doamnelor, pentru ca degeaba aveti un ambalaj costisitor si bine intins daca nu aveti o inima pe masura, un suflet pe masura, un spirit pe masura. Degeaba suneti botoxate si imbracate bine daca nu stiti sa ii oferiti barbatului de langa voi iubire, daca nu stiti sa ii oferiti tandrete, protectie".

"Degeaba stati prin cabinete si va faceti mult mai frumoase decat sunteti daca nu stiti sa va scoateti in evidenta frumusetea interioara, daca nu stiti sa daruiti si daca sunteti egoiste. Daca nu renuntati la acest egoism si, poate, la orgolii, nu veti fi apreciate de barbati", a adaugat el.

Catalin Botezatu a marturisit ca se regaseste pe el insusi in ceea ce a spus mai sus si a vorbit despre cea mai mare lovitura pe care a primit-o pana acum in viata.

"Mi se intampla chiar si acum sa ma regasesc in ceea ce am spus, dar in acelasi timp, contrar aparentelor, sa stii ca sunt lovit sub centura tot timpul. Poate cea mai mare lovitura pe care am primit-o in viata mea in ultimul timp a fost atunci cand mi-a fost foarte rau. Am avut atunci un pact cu femeia pe care am iubit-o foarte foarte tare ca atunci cand ne simtim rau sa ne sunam. Am sunat-o, mi-era foarte rau insa nu am apucat sa ii spun acest lucru. Mi-a raspuns scurt: "Scuza-ma, sunt ocupata acum, te sun eu mai tarziu". Au trecut de la acel telefon 2 ore, nu m-a sunat, puteam sa mor in acele 2 ore. Am sunat-o inapoi, nu mi-a raspuns, si atunci mi-am dat seama ca nu contez foarte tare".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate