Catalin Botezatu, premiat pentru “Excelenta in moda”

,
Catalin Botezatu premiat pentru excelenta in moda
Catalin Botezatu, juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

Catalin Botezatu a primit aseara distinctia pentru "Excelenta in moda" in cadrul Galei Oameni de Succes, care a reunit nume sonore din diverse arii de activitate.

Emotionat, juratul "Bravo, ai stil!" a tinut sa multumeasca celor care l-au sustinut in cei peste 30 de ani de cariera in domeniul modei.

"Premiul din seara aceasta inseamna inca o recunoastere ca munca mea nu este in zadar. Este o onoare sa ma aflu printre premiantii aceste seri, mai ales ca sunt oameni de elita din diferite domenii de activitate. Este o recunoastere a meritelor si a muncii mele.

Multumesc organizatorilor, fanilor mei si, mai ales, familiei Kanal D, care m-a sustinut mereu", a declarat Catalin Botezatu.

In cadrul galei au mai fost premiati pentru activitatea lor remarcabila artisti, profesionisti din diferite domenii de activitate din Romania.

Cătălin Botezatu excelenta in moda
Cătălin Botezatu a primit premiul pentru “Excelenta in moda”[Sursa foto: Captură KANAL D]

 

Citește-ne pe
Citește și:

Știrile Kanal D, lider absolut de audiență. Programul TV a înregistrat o cota de piata de peste 21% pe targetul Comercial

Instanța a decis: Polițistul nu te mai poate amenda dacă ai uitat acasă asigurarea RCA

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Alegeri Locale 2020. Cine sunt candidații la primăriile marilor localități din Ilfov: Voluntari, Popești Leordeni și Chiajna

Cum pot vota pacienții internați cu COVID-19 la Alegerile Locale? Li se aduce și lor urna mobilă?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies