Catalin Botezatu, “prădat” in bucatarie! Raluca Badulescu a intervenit rapid!

Dupa ce au castigat detasat editia de ieri de la “Cine-i Chefu’?”, Catalin Botezatu si Raluca Badulescu isi dau intalnire din nou astazi, intr-o noua competitie, in cel mai delicios show culinar din tara!

Pe langa indemanarea lui Catalin Botezatu la cratita, se pare ca un alt ingredient important in succesul echipei il constituie comunicarea eficienta intre cele doua vedete.

Pe intreg parcursul probei culinare sub presiunea timpului, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu intampina tot felul de situatii, care mai de care mai neobisnuite. Un astfel de exemplu este acela cand echipa contracandidata la premiul din aceasta editie, de 1000 de Euro, incearca sa fure de la Catalin Botezatu secretul retetei perfecte. Astfel, barbatul merge in bucatarie si incearca toate variantele posibile pentru a-si insusi trucurile gastronomice pe care le foloseste creatorul de moda.

Imediat, Raluca Badulescu intervine si ii comunica partenerului de emisiune, in casca, sa il alunge pe contracandidat, in caz contrar, barbatul va suporta consecintele.
“Ia uite, draga! Voia cratita! Alunga-l! Este a treia, a patra oara cand il vad pe la tine, pe la banc”, spune suparata Raluca Badulescu.

Cum s-a incheiat intreaga neintelegere si ce echipa a castigat aceasta editie veti putea afla urmarind “Cine-i Chefu’?”, incepand cu ora 17:00, numai la Kanal D!

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate