Catalin Botezatu nu doarme vara! Iata ce planuri are pentru Bianca Dragusanu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:24

Echipa emisiunii Draga mea prietena l-a surprins pe litoralul romanesc pe designerul Catalin Botezatu. Intrebat daca nu e ciudat sa fie prezent la mare pe meleagurile noastre, vedeta a raspuns ca vara pentru el inseamna munca.

"Nu e ciudat sa fiu pe litoralul Marii Negre pentru ca intotdeauna la mine vara inseamna munca si atunci weekendurile inseamna evenimente, prezentari de moda".

 

Catalin a dezvaluit ca este adeptul vorbei traieste clipa si ca, din acest punct de vedere, melodia lui Connect-R, Vara nu dorm, i se potriveste perfect in aceasta perioada.

 

"Melodia lui Connect-R e perfecta pentru ca vara nu trebuie sa dormim.

Trebuie sa bem sa ne distram pentru ca viata asta e relativa. Poate fi scurta sau lunga, depinde de tine. Sunt adeptul vorbei traieste clipa".

 

Creatorul de moda a vorbit si despre ceea ce aprecia cel mai mult la fosta lui iubita, Bianca Dragusanu.

 

"Bianca, chiar daca era suparata sau nervoasa, era extrem de pozitiva, extrem de vie.

Era tot timpul foarte haioasa. Avea acel ceva pe care nu il au toate femeile din lumea asta. Nu te plictiseai niciodata cu ea".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

 

El a declarat ca, daca Bianca va avea propria emisiune, se va numara printre invitatii ei pentru a o sustine.

 

Daca Bianca vine la Kanal D sau la alta televiziune si va avea o emisiune asta inseamna ca visul meu s-a implinit, pentru ca eu asta am dorit pentru ea. Cu siguranta o sa fiu printre invitatii ei ca sa o sustin.

 

Catalin Botezatu A vorbit si despre noul lui tatuaj de pe picior.

 

"Nu pot sa spun acum ce reprezinta pentru ca nu este gata.

Ideea e ca este un amalgam de religii, un amalgam de crezuri care tin de spiritualitate si care cand va fi gata va fi o chestie implinita pentru mine".

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!