Catalin Botezatu: „Moda este amanta perfecta. Nu m-a inselat niciodata“

Anul trecut, Catalin Botezatu a anuntat ca a semnat cu postul Kanal D, iar acum emisiunea lui a intrat in grila de programe.

Mutarea a fost una de rasunet, show-ul „Supermodels by Catalin Botezatu“ incepe pe 7 februarie si toata lumea se intreaba ce audienta va avea noua emisiune.

Catalin Botezatu a acceptat sa ne acorde un interviu si sa de dezvaluie cum a ajuns sa lucreze cu cei de la Kanal D si cum va fi noua lui emisiune.

eva.ro: Cum ai fost primit de cei de la Kanal D si de ce ai ales oferta lor?

Catalin Botezatu: Am primit cu bucurie oferta Kanal D, pentru ca mi se pare ca este un post de televiziune in plina ascensiune, foarte serios, tanar, care a demonstrat ca poate. Dovada sta in performantele pe care le inregistreaza zilnic cu emisiunile si serialele de succes si, nu in ultimul rand, prin suflul nou pe care il aduce pe piata de TV din Romania.

Am gasit aici, la Kanal D, oameni care au inteles ideea de „Supermodels“, mi-au acordat tot suportul in realizarea show-ului care va debuta sambata, pe 7 februarie, de la ora 21.30.

Cum se va desfasura concursul?  inteleg ca doar 18 concurenti vor intra in casa „Supermodels“ dupa o preselectie.

Dupa ce am vazut peste 10.000 de concurenti la nivelul teritoriului, 18 concurenti au reusit sa intre in casa „Supermodels“. „Supermodels by Catalin Botezatu“ are alte ingrediente fata de un format de fashion obisnuit. Concureaza atat fete, cat si baieti organizati in trei echipe mixte.

Intre aceste echipe se creeaza intrigi, se nasc iubri, dar, in final, numai unul va fi castigatorul titlului de Supermodel. La sfarsitul fiecarei probe vor fi eliminari, iar noutatea este ca se salveaza o echipa care poate propune, la randul ei, spre eliminare, alti concurenti din celelalte doua echipe. Citeste tot interviul pe eva.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate