Catalin Botezatu: "Au indurat temperaturi de zero grade si vant care batea cu peste 100km/h"

Author: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:49

Filmarile pentru "Supermodels by Catalin Botezatu" continua, tinerii intrati in concurs isi cizeleaza pas cu pas abilitatile atat de necesare pentru a deveni Supermodele, iar Catalin Botezatu, prezentatorul si mentorul acestor tineri, este in permanenta alaturi de ei, fortandu-le limitele.

"Ne scoate din zona de confort, iar asta e bine, am facut lucruri de care nu ma credeam in stare", a spus unul dintre concurentii show-ului "Supermodels by Catalin Botezatu".

Cele mai recente filmari au avut loc la Sinaia, in weekendul care tocmai a trecut. Echipa a organizat un shooting spectaculos, care a implicat si prezenta unor elicoptere.

"A fost una dintre cele mai spectaculoasa, dar si periculoasa sedinta foto.

Elicopterul plana deasupra concurentilor, iar vantul batea atat de tare incat nu se putea tine pe picioare. Aceasta a fost proba de eleganta si echilibru, o sedinta foto unde concurentii au indurat temperaturi de zero grade si vant care batea cu peste 100km/h", a povestit Catalin Botezatu.

Desfasurarea de forte si imaginile iesite din comun, demne de copertele celor mai in voga reviste de moda internationale, vor putea fi vazute la Kanal D, in show-ul "Supermodels by Catalin Botezatu".

 


Cookies