Catagay Ulusoy provine dintr-o familie bosniaca

Actorul cunoscut publicului romanesc din serialul “Feriha” a dezvaluit faptul ca parintii lui au emigrat din Bosnia si Hertegovina.

Cagatay Ulusoy, interpretul personajului principal din “Yaman”, serialul ce va fi difuzat in incepand de vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, a facut dezvaluiri interesante in presa din Turcia, referitoare la originea sa.

„Provin dintr-o familie din clasa mijlocie, care a emigrat din Bosnia si Hertegovina. M-am nascut si crescut in Istanbul, in cartierul Avcilar. Mama si tata sunt pensionari si au lucrat ca functionari publici”, a declarat Cagatay Ulusoi.
Cagatay mai are un frate mai mare cu 15 ani, Atalay, care este „entuziasmat de actorie, dar e prea timid”, potrivit spuselor starului.

Cagatay Ulusoy a devenit cunoscut in Turcia dupa ce a castigat concursul “Best Model of Turkey”, in 2010.  Nimic din viata sa de pana atunci nu anunta ca va deveni faimos. La varsta de 12 ani, a inceput sa joace baschet si visul sau a fost sa ajunga antrenor.

Dupa absolvirea liceului, s-a inscris la Universitatea din Istanbul, unde a studiat "Sisteme de Irigatii si Amenajari Peisagistice", sperand sa devina  arhitect peisagist. In perioada studentiei, Cagatay a continuat sa joace baschet cu echipa scolii, visand la o cariera de antrenor. Dar talentul sau actoricesc a fost mai puternic decat cel sportiv. Catagay a ajuns rapid la sufletul publicului fie cu aparitiile in calitate de model sau cu roluri in seriale si filme. In Romania, Catagay Ulusoy a atras atentia telespectatorilor cu rolul lui „Emir” din „Feriha”.

In „Yaman”, serialul care va incepe vineri, la ora 20:00, la Kanal D, Cagatay Ulusoy joaca rolul unui baiat sarac, dar curajos si onest, care lupta sa isi ajute familia incercata de greutati si sa isi schimbe conditia sociala.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate