CAT TE COSTA: Iata ce se poarta in aceasta vara si cum ne putem imbogati garderoba fara a cheltui prea mult!

Am adunat sfaturi vestimentare pentru domni si doamne in rubrica Stirilor Kanal D, "Cat te Costa?”

Sifonierul e un adevarat aspirator de bani! Hainele reprezinta o cheltuiala serioasa pentru multi romani! Acum, ca tot a sosit momentul sa le schimbam pe cele de iarna cu cele mai lejere, de vara, cred ca este util sa invatam cum putem face economii si in acest domeniu. In cel vestimentar!

Incepem cu sfaturi pretioase despre ceea ce fiecare dintre noi ia in calcul, pe langa pret, atunci cand isi cumpara un articol vestimentar: moda, stil si culori. Am apelat la un consultant de imagine. O persoana care stie cel mai bine ce are de spus: „Consultantul de imagine iti arata ce culori ti se potrivesc in functie de culoarea tenului, a parului si a ochilor. Iti arata ce croieli ti se potrivesc in functie de formele corpului tau. Te ajuta sa-ti identifici stilul personal, unic, care te reprezinta cel mai bine.”

Un astfel de consultant te poate insoti la cumparaturi, iti poate da sfaturi importante in ceea ce priveste hainele pe care le alegi. De asemenea, te ajuta sa gasesti cel mai potrivit cadou, atunci cand esti in pana de idei. Servicii care costa, insa, si pornesc de la aproximativ o suta cincizeci de lei, in functie de fiecare situatie.

Ce inseamna sa fii la moda? O intrebare de un milion de puncte! Incercam sa gasim un raspuns simplu! Bugetul pentru haine. O problema, spinoasa!

Cu siguranta, fuga spre primul magazin si golirea portofelului acolo nu e cea mai buna idee. Exista cativa pasi de urmat. Starurile sunt valabile atat pentru barbati, cat si pentru femei. Iar rezultatul lor este unul singur: o economie sanatoasa! Urmareste si restul sfaturile in materialul video de mai jos!

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate