CAT TE COSTA? Care sunt cele mai bune oferte pentru vacanta de vara si cum putem face economii la plaja

Da, vorbim despre vacanta. Dar, nu va speriati! N-o sa repetam placa celebra cu: „planurile de vacanta se fac din timp”.

 

Si aici exista o  multime de argumente pro si contra! Astazi vorbim de exemple practice. Unde e mai ieftin sa facem plaja? In strainatate sau in tara? Cu o agentie de turism sau pe cont propriu?
Pentru inceput, facem testul bugetului printre turistii aflati la plaja. Pe plaja romaneasca, sa specificam acest lucru.
Deci, aproximativ 500 de euro pentru cateva zile tihnite pe litoralul romanesc. Mai incercam, poate, poate gasim si alte pareri.
Da, pare a fi suma corecta. Sa vedem acum pe ce se duc acesti bani.
Cazare, cel putin o suta de lei pe noapte. Drumul, cu trenul, inca 40, 50 de lei, desigur, in functie de zona din care venim.
Cu masina, e rentabil atunci cand impartiti costurile de deplasare. Mancare, intre 50 si 100 de lei, de persoana. Plus plaja mult visata.
Asadar, 500 de euro pare bugetul potrivit pentru un turist dornic de cateva zile linistite de plaja. Va propun sa ducem totusi lucrurile mai departe. Ce ofera o agentie de turism in contul acestor bani?

Si aici exista o  multime de argumente pro si contra! Astazi vorbim de exemple practice. Unde e mai ieftin sa facem plaja? In strainatate sau in tara? Cu o agentie de turism sau pe cont propriu?

Pentru inceput, facem testul bugetului printre turistii aflati la plaja. Pe plaja romaneasca, sa specificam acest lucru. Deci, aproximativ 500 de euro pentru cateva zile tihnite pe litoralul romanesc. Mai incercam, poate, poate gasim si alte pareri.Da, pare a fi suma corecta. Sa vedem acum pe ce se duc acesti bani. Cazare, cel putin o suta de lei pe noapte. Drumul, cu trenul, inca 40, 50 de lei, desigur, in functie de zona din care venim. Cu masina, e rentabil atunci cand impartiti costurile de deplasare. Mancare, intre 50 si 100 de lei, de persoana. Plus plaja mult visata.

Asadar, 500 de euro pare bugetul potrivit pentru un turist dornic de cateva zile linistite de plaja. Va propun sa ducem totusi lucrurile mai departe. Ce ofera o agentie de turism in contul acestor bani? Vezi un material video care iti va fi cu siguranta de folos!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate