Cat de mult te manipuleaza partenerul, in functie de zodie, fara sa iti dai seama

Daca un nativ din gemeni mizeaza pe insistenta cand incearca sa-si convinga partenerul, o fecioara manipuleaza folosindu-se de argumente care, doar aparent, sunt in avantajul partenerul.

BERBEC

Berbecii, din fire, sunt incapatanati si indaratnici, avand uneori un exces de zel care le poate fi daunator. Sunt, totodata, intreprinzatori si vioi, dar si foarte rationali si practici. Din acest motiv, un berbec isi va convinge mereu partenerul prin argumente. Cu o logica de nezdruncinat, berbecul o sa recurga mereu la ratiune atunci cand incearca sa-si convinga partenerul de cuplu sa faca ceva.

Mai mult, o sa se axeze pe punctele slabe ale partenerului sau pentru ca argumentatia lui sa aiba o mai mare greutate. Spre exemplu, daca stie ca partenerului ii pasa de “gura lumii”, atunci va incerca sa-l manipuleze spunandu-i ca actiunile lui sau lipsa actiunilor sale ii ofera o imagine proasta in fata celor din jur.

TAUR

Taurii sunt vulcanici, in unele momente chiar inducand teama in randul celor din jur. De altfel, multe persoane care au cunostinte, prieteni sau parteneri taur stiu ca este in defavoarea lor sa-i scoata din fire.

Taurii sunt constienti de “puterea” pe care o au, motiv pentru care – atunci cand vor sa-si convinga iubitul sau iubita sa actioneze intr-un anume fel – se infurie sau cel putin lasa impresia ca se vor infuria daca nu li se va face pe plac. Cum taurii isi aleg, de regula, parteneri mai slabi de inger decat ei, aceasta tehnica de convingere functioneaza negresit aproape mereu.

GEMENI

Gemenii conving prin insistenta, indiferent de situatie. Desi sunt, de regula nehotarati, atunci cand isi doresc ceva, bat apa in piua pana le iese. Astfel actioneaza si in relatiile de cuplu. Un geaman isi determina adesea partenerul sa faca cum doreste el prin a insista la nesfarsit, prin a arunca pastile (discrete sau foarte evidente) pana cand isi determina partenerul sa faca cum vrea el.

Cititi continuarea pe Lyla.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate