Cât costă să închiriezi Castelul Bran pentru o petrecere privată. Suma colosală pe care o cer proprietarii

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 31 oct 2022, 12:04

Cât costă să închiriezi Castelul Bran pentru o petrecere privată

Sursa: PixaBay

Nu este deloc ieftin să organizezi un eveniment privat la Castelul Bran. Iată ce sumă piperată cer proprietarii pentru a pune la dispoziție Castelul lui Dracula pentru o zi/noapte.

Castelul Bran s-a aflat în centrul atenției în aceste zile, după ce au apărut zvonuri despre petrecerea monstru de Halloween pe care Elon Musk ar fi dat-o la castel seara trecută. Ei bine, nu este deloc ieftin să organizezi o petrecere privată la Castelul lui Dracula.

Cât costă să închiriezi Castelul Bran pentru o zi/noapte 

În Castelul Bran se pot organiza evenimente, de la nunți la petreceri private, iar prețul este pe măsură.

„Capacitatea este de aproximativ o sută de persoane, iar preţul diferă în funcţie de cerinţele clientului", spunea, în urmă cu câțiva ani, directorul de marketing al Castelului lui Dracula, potrivit a1.ro.

După ce toată lumea a fost luată cu asalt de vestea că Elon Musk ar veni în România pentru a organiza o petrecere monstru de Halloween, la care sunt invitați miliardar lumii și mai multe vedete de la Hollywood, la Castelul lui Dracula, toată lumea s-a întrebat cât costă să organizezi un eveniment la castel.

În 2010, prețurile săreau lejer de 20.000 de euro pentru o petrecere restrânsă. 

Un eveniment privat la Castelul Bran poate fi o experiență inedită atât pentru români, cât și pentru străinii care visează la o petrecere neobișnuită.

Citeste si: Cum s-a desfășurat marea petrecere de la Castelul Bran a miliardarilor americani și vedetelor de la Hollywood! Elon Musk ar fi fost și el prezent

Pentru că prețurile sunt extrem de piperate, nu oricine își permite să organizeze un eveniment la Castelul lui Dracula.

O astfel de petrecere a avut loc în 2018, 1000 de americani au petrecut acolo Halloween-ul. 

Întreaga petrecere a fost organizată de o agenție de turist și fiecare participant a plătit câte 329 de dolari. Asta înseamnă un cost total de 329.000

de dolari.

Se pare că pentru evenimentu privat care a avut loc seara trecută la Bran și despre care se spune că ar fi fost organizat de cel mai bogat om din lume, Elon Musk, s-a încheiat un contract de confidențialitate, astfel nu sunt cunoscute prea multe detalii, nici despre invitații care au luat parte la petrecerea de Halloween, nici despre suma care a fost plătită pentru închirierea castelului.

Citeste si: Cele mai tari glume de pe internet după ce s-a aflat că Elon Musk ar putea veni în România: „Abia așteaptă românii la intersecție să îi șteargă geamurile de la rachetă”.

 

Minivacanță de Sfânta Maria, august 2022. Câte zile libere primesc salariații cu prilejul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului

 

 

 

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies