Cat costă o rochie de mireasă second hand? Prețurile pornesc de la 299 de lei

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 22 mai 2024, 13:44
Foto(4)

Care este prețul rochiilor de mireasă la mâna a doua? Sumele sunt foarte variate.

A început sezonul nunților, iar viitoarele mirese se gândesc cum să se încadreze în buget. Pentru multe femei, ziua nunții este unul dintre cele mai așteptate momente din viață. Alegerea rochiei de mireasă perfecte poate fi o adevărată provocare, mai ales atunci când vrei să reduci din cheltuieli și decizi ca rochia de mireasă să fie second hand. Iată ce prețuri au acestea.

Citește și: De ce se aruncă cu orez la nuntă. Ce semnificație are tradiția

Cat costă o rochie de mireasă second hand?

Tot mai multe cupluri, care doresc să se căsătorească în 2024, își doresc ca evenimentul să fie mai simplist și cu un buget mai limitat. Astfel, unele femei sunt de părere că nu are rost să plătești o sumă foarte mare pentru o rochie de mireasă nouă, având în vedere că o porți o singură dată în viață, și își doresc să achiziționeze o rochie second hand, la un

preț rezonabil.

Având în vedere că a început sezonul nunților, în ultima perioadă, pe site-urile de vânzări, dar și pe anumite grupuri de pe Facebook au apărut tot mai multe anunțuri cu rochii de mireasă. 

Fostele mirese au decis să se despartă de rochiile, care le-au făcut să se simtă ca niște prințese în ziua nunții, și să le vândă la un preț mai mic, pentru a face fericite și alte femei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Așadar, prețurile rochiilor de mireasă second hand sunt foarte variate pe site-urile de vânzări, acestea pornesc de la 299 de lei, dar pot ajunge și la 59.693 de lei, cât prețul unei rochii noi.

Citește și: 7 criterii de care să ții cont atunci când alegi locația pentru nuntă