Cât a ajuns să ceară pentru o cântare artista Maria Cârneci?

,
maria carneci tarif
Maria Cârneci, cântăreață de muzică populară[Sursa foto: Facebook]

Maria Cârneci tarif. Este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România, astfel că mulți români își doresc ca ea să le cânte la petreceri. Cât cere Maria Cârneci pentru o cântare?


In articol:

Maria Cârneci tarif. Muzica este un detaliu foarte important la orice eveniment, astfel că nu e de mirare că artiștii din România încasează sume importante de bani după fiecare petrecere la care participă.

Iată cât a ajuns să ceară Maria Cârneci pentru o cântare.

BIOGRAFIE Maria Cârneci. Cine este artista pe care românii și-o doresc la petreceri?

BIOGRAFIE Maria Cârneci. Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, cu o mulțime de fani atât în țară, cât și în străinătate. Maria Cârneci s-a născut pe 22 martie 1953, iar muzica este cea care a ajutat-o să devină celebră. Foarte multe persoane îi apreciază activitatea artistică, fiind una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară și lăutărească din România.

BIOGRAFIE Maria Cârneci. Artista a cochetat cu muzica încă de la o vârstă fragedă, iar la începutul carierei, aceasta a fost profesoară de muzică în satul ei natal, Perșinari. Ulterior, debutul pe scenă a avut loc după ce în anul 1979 s-a clasat pe locul I la concursul „Floarea din Grădină”, competiție difuzată pe postul național de televiziune. De atunci, Maria Cârneci a reușit să își construiască o carieră de succes, aceasta lansând o mulțime de melodii prin intermediul cărora reușește să încânte publicul.

Citeste si: E oficial: Maria Carneci a facut anuntul

maria carneci biografie
Maria Cârneci, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România[Sursa foto: captura youtube]

Maria Cârneci tarif. Ce sumă de bani cere artista pentru o cântare?

Maria Cârneci tarif. Maria Cârneci este o artistă care reușește să facă atmosferă la evenimentele la care participă, motiv pentru care românii își doresc să o aibă alături în cele mai importante momente ale vieții: nuntă, botez, cununie sau diferite

petreceri. Dacă unii artiști cer sume fabuloase pentru doar câteva ore de cântare, se pare că Maria Cârneci nu are un tarif foarte mare.

Informațiile legate de suma pe care aceasta o percepe pentru a cânta la diferite evenimente nu sunt disponibile pe paginile care prezintă serviciile artistei, însă există informații potrivit cărora aceasta ar încasa între 1200 și 2000 de euro pentru un eveniment. Cu toate acestea, pe site-urile unde este promovată Maria Cârneci este menționat faptul că tariful perceput este negociabil, ceea ce înseamnă că pot să apară diferențe de preț în funcție de tipul evenimentului și de durata acestuia.

În repertoriul Mariei Cârneci se regăsesc melodii de petrecere, ritmate și care reușesc să întrețină atmosfera. 

Citeste si: Maria Carneci, pentru prima data in postura de bunica!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Maria Carneci, rasfatata de pestisori. Uite cum a reactionat! VIDEO

Nicolae Ciucă bate cu pumnul în masă: Evaluarea miniștrilor se face la nivelul premierului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Uite cum arata vila Mariei Carneci! WOWsi si cum a fost decorata de Craciun

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies