Concurenți | Casa Iubirii
Sapte baieti au pornit la drum in primul sezon "Casa iubirii" pentru a-si gasi jumatatea.
Sapte fete au pornit la drum in primul sezon "Casa iubirii" pentru a-si gasi jumatatea.
Noutăți | Casa Iubirii

Despre "Casa iubirii"

Casa Iubirii Cel mai aşteptat reality show al momentului, “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, va începe luni, 4 aprilie, la ora 10:00. Emisiunea, o călătorie impresionantă, pentru gasirea sufletului pereche, va putea fi urmarită în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00 şi de la 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 16:00 şi de la 19:00.

14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i cu empatie, pe drumul sinuos al descoperirii de sine şi a celuilalt. La capătul acestei experienţe cu totul speciale vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în fposesia premiului de 10.000 de Euro. În fiecare săptămână a difuzarii show-ului, în Galele ce se vor desfăsura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoasterea publicului, cât şi de un premiu de 5 000 de lei.

Andreea Mantea i-a cunoscut deja pe toti concurenţii şi este impresionata de dorinţa acestora de a-şi găsi perechea potrivită, dar şi de modul în care aceştia au reacţionat când au văzut Casa iubirii. Îndragita vedetă spune că îi va urmări pe concurenţi cu maximă atenţie, pentru ca aceştia să respecte regulamentul strict al emisiunii.

Au fost impresionaţi când au vayut casa, am văzut pe chipurile lor, şi nu avea cum sa fie altfel pentru că toate încăperile arată minunat! E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi  să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca <tutore>, pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile CaseiCu toţii vor trebui să ţina seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate. Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi. Dar nu va dezvălui înca totul, aş vrea să vă las să descoperiţi urmărind emisiunea, începând din 4 aprilie, de la ora 10:00”.

Un show impresionant precum “Casa iubirii” beneficiază  de o construcţie impresionantă, care se intinde pe 1000 de metri pătraţi. A fost ridicată de la 0 si constituie un adevarat hub de producţie, la cele mai inalte standarde, cu toate facilităţile tehnologiei moderne. Casa este dotată cu livinguri spatioase, spaţii de relaxare, interacţiune şi entertainment. O piscina interioară încalzită şi două grădini interioare fac parte şi ele din farmecul acestei case atât de primitoare. Încăperile sunt înconjurate de 360 de grade de tunel neluminat, echipat cu 350 de metri pătraţi de geam dicroic, prin care concurenţii vor fi filmaţi fără ca ei să observe acest lucru. 40 de camere – un mix alcătuit din camera robotice, vizibile concurenţilor, dar şi camere care nu sunt vizibile din platou, vor filma toate întâmplările cotidiene din viaţa celor aflaţi în Casa iubirii.

“Culisele iubirii”, o emisiune cu conţinut complementar şi exclusiv, pe canalul de YouTube WOWnews

Mai este foarte puţin pâna la debutul emisiunii, filmările au inceput, iar reality show-ul va putea fi urmărit incepand din 4 aprilie, de la ora 10:00.  Odată cu lansarea acestuia, pe canalul de YouTube WOWnews, va fi lansat spin off-ul acestuia, “Culisele iubirii”, o producţie cu un conţinut exclusiv şi complementar emisiunii “Casa iubirii”, ce va fi prezentata de Bianca Comănici.

        În acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmări o serie de interviuri în exclusivitate cu concurenţii, cu apropiaţi ai acestora, materiale realizate în culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurenţilor vor fi de dezbătute în detaliu cu invitaţii speciali ai acestui show online. 

Emisiunea “Culisele iubirii” va putea fi urmărită de două ori pe saptămână, luni şi miercuri, începând cu ora 18:00, live, simultan pe WOWbiz.ro şi WOWbiz Facebook şi, de asemenea, de la ora 19:00, pe canalul de Youtube WOWnews. 

 Nu pierdeţi, începând din 4 aprilie, de la ora 10:00, reality show-ul “Casa iubirii”, emisiunea cu şi despre dragoste, prezentată de Andreea Mantea, la Kanal D!

Vom reveni cu mai multe detalii despre regulamentul emisiunii şi despre mecanismul desfăşurării acesteia în perioada următoare,  prin intermediul comunicatelor de presă şi pe toate canalele oficiale ale Kanal D.   

 

Dragostea revine la Kanal D, de aceasta data prin intermediul unui dating show impresionant, o experienta cu totul noua pentru telespectatori:  “Casa iubirii”! Andreea Mantea va fi prezentatoarea acestei emisiuni inspirationale si omul plin de empatie care le va fi alaturi concurentilor aflati in cautarea sufletului pereche, intr-o calatorie plina de provocari.

Andreea Mantea prezintă “Casa iubirii” 

“Sunt emotionata si fericita sa fiu implicata in aceasta emisiune care se anunta a fi una foarte frumoasa, <Casa iubirii>,  si sunt convinsa ca dumneavoastra, toti cei de acasa veti fi bucurosi sa descoperiti niste oameni curati sufleteste, care se vor afla langa mine dintr-un motiv firesc si atat de important: sa-si gaseasca dragostea.  Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veti avea parte de o experienta cu totul noua si foarte placuta, in fata micilor ecrane. Sunt nerabdatoare sa  traiesc emotiile uriase la unison cu concurentii, iar pe dumneavoastra va invit sa fiti cu ochii pe noi in aceasta noua  calatorie”, a declarat Andreea Mantea. 

Producţia, realizată integral de Kanal D, va fi una de anvergură şi va fi filmată în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevarată casă, care să raspundă nevoilor reale ale participanţilor la acest reality show. Constructia, unică în România,  a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii impresionante.

Cookies