Carmen Harra, previziune sumbră pentru români! Ce se va întâmpla în perioada următoare: "Sunt îngrijorată..."

,
Carmen Harra
Celebra prezicătoare Carmen Harra [Sursa foto: Facebook]

Carmen Harra a făcut noi previziuni despre România. Clarvăzătoarea a spus când se va termna pandemia de coronavirus.


In articol:

Celebra prezicătoare Carmen Harra susține că pandemia de coronavirus se va termina în perioada următoare. 

Carmen Harra
Carmen Harra, previziuni despre România[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Se va vindeca celebrul cântăreț?

Carmen Harra, previziuni despre România

Potrivit clarvăzătoarei, în SUA pandemia de coronavirus se va sfârși în următoarele 2 luni.

Aceasta mai susține că în unele state nu se simte deloc pandemia. 

Totodată, celebra Carmen Harra face previziuni extreme pentru români în anul 2021. Ea spune că scăpăm de pandemia de coronavirus încet, dar este îngrijorată de starea generală a oamenilor. 

Citeste si: Cum arată casa de milioane de euro a lui Carmen Harra din Statele Unite. FOTO

„O să se încheie încet-încet cu această pandemie. Cel puțin în America se estimează în următoarele 2 luni să ajungem la o imunitate generală. Sunt state în care nu există mască, în Florida nu simțim deloc pandemia. De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici. Să sperăm că situația asta se instalează și în România dar peste 2-3 luni va fi mult mai bine și în Europa.

Per total, acolo, părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie. Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați”,   a declarat Carmen Harra.

Mai mult, Carmen Harra susține că anul acesta vom putea scăpa de această suferință, deoarece anul 2021 are o altă energie față de 2020.

Citeste si: Celebra Carmen Harra, predictie uluitoare pentru Elena Marin! Ce se intampla cu Faimoasa? "Intotdeauna un copil este o binecuvantare"

”2021 are o cu toată altă energie față de 2020, are o altă vibrație.

2021, dacă luăm numerele și le adunăm, ajungem la cifra 5. Hristos a murit într-a cincea zi a săptămânii, într-o vineri.

Așa că cifra 5 înseamnă eliberare, însemană moartea fizică, dar poate să însemne un reviriment, se întâmplă o purificare.

Deci anul acesta, cifra 5, simbolic semnifică faptul că ne scăpăm de această suferință carmică (n.red. pandemia de coronavirus). De cum am pășit în anul acesta o să vedem că încet -încet, această traumă, acestă nenorocire începe să se atenueze. Din mai se va vedea clar”,   a spus Carmen Harra, referindu-se la pandemia de coronavirus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Fanii serialului „1001 de nopți„, în lacrimi! Boala a fost necruțătoare cu unul dintre actorii care au cucerit inimile telespectatorilor

'Bucătarul lui Putin' face turul închisorilor: Grupul Wagner recrutează cei mai violenți ruși pentru războiul din Ucraina

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mioara Roman a fost internată în spital. Care este starea ei de sănătate în prezent

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies