Carmen Harra, dezvaluiri dure despre Elena Udrea! Uite cati ani va mai sta in puscarie si cand isi va gasi marea iubire! "O sa isi ia un tip mai mic de varsta ca ea!” - Toate previziunile ei HALUCINANTE aici

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:24

Elena Udrea a fost mutata de la Penitenciarul Targsor in arest la domiciliu. Desi acest lucru este un semn bun pentru blondina, se pare ca lucrurile nu sunt la fel de roz in viitorul ei.

Celebra Carmen Harra a intervenit in direct la WOWbiz si a vorbit despre ce o asteapta pe Elena Udrea in viitorul apropiat.

"Elena Udrea isi va incheia la finalul acestui an o pagina din viata ei si la anul incepe o noua etapa. Ca intotdeauna cand incheiem ceva, nu incheiem usor. Tot ce am construit intr-un interval de an nu putem sa lasam putin in urma. Ea mai are ceva de tras pentru asta.

Ea s-a atasat foarte mult de oameni ca Basescu sau Cocos, oameni mai batrani, dar in 2016 va aparea altcineva in viata ei. Dupa lovitura asta ea isi va reveni incet, incet. Ea trebuie sa ceara scuze popoprului ca a fost mincinoasa si escroaca. Ea are asupra ei o karma negativa", au fost previziunile facute de Carmen Harra.

Clarvazatoarea a incercat sa elucideze si misterul semnului facut tot timpul de Elena Udrea inainte sa fie arestata.
"Gestul asta spune sa ii fie frica cuiva de ce face si ce spune. E un semn pe care atunci cand il faci te conectezi cu subconstientul".

Cititi previziunile complete ale lui Carmen Harra pe WOWbiz.ro.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies