Carmen Harra arunca bomba. Cupluri celebre din Romania, in prag de divort VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:59

Credeati ca s-ai mai pototlit tensiunile din showbizz-ul romanesc? Carmen Hara este de parare ca urmeaza noi despartiri, indelung mediatizate, pe scena mondenitatilor din Romania.

Una dintre cele mai nabadioase perechi este formata din Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Dupa ani de scandaluri si despartiri, cuplul lor pare in prezent, mai sudat ca niciodata. Insa, prezicatoarea Carmen Harra este de alta parere. Dupa trei divorturi si patru nunti, mariajul Adrianei Bahmuteanu si Silviu Prigoana ar putea fi in pericol? Carmen Harra sutine ca cei doi trebuie sa fie vigilenti. Vor urma si alte incercari grele.

Andreea Marin Banica si Stefan
Banica JR pozeaza in cel mai fericit cuplu din showbiz-ul romanesc. Ea, o femeie independenta si de actiune, el un artist de succes. Ori de cate ori au ocazia, subliniaza cat de solida este casnicia lor. Asa sa fie, oare? Carmen Harra crede ca Andreea este cea care domina in relatie. Cei doi soti vor mai avea probleme. Prezicatoarea sustine ca venirea pe lume a unui al doilea copil ar face ca legatura lor sa fie
si mai stransa.