Carmen de la Salciua si Culita Sterp devin parinti? Se pregatesc de marele anunt

Autor: B.M.
Actualizat: 13 ian 2020, 13:10
Carmen de la Salciua si Culita Sterp

Carmen de la Salciua s-a impacat din nou cu fostul ei sot, Culita Sterp.

Dupa ce au divortat cei doi s-au impacat, spre surprinderea tuturor. Se pare insa ca fericirea initiala nu a durat mult, iar acestia s-au despartit din nou.

O noua rasturnare de situatie s-a produs insa in cuplul Carmen de la Salciua- Culita Sterp.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au reimpacat

Carmen de la Salciua si Culita Sterp formeaza din nou un cuplu, iar anuntul a fost facut chiar de artista, pe contul ei de Instagram.

"Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele…cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii! Ceva…mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile!

"Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!", a scris Carmen de la Sălciua pe reteaua de socializare.

Citeste si: Carmen de la Salciua, adevarul despre impacarea cu fostul sot. A spus-o chiar ea, iar fanii nu s-au mai abtinut

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce conditii i-a pus Carmen de la Salciua lui Culita Sterp

Impacarea dintre Carmen de la Salciua si Culita Sterp a venit la pachet cu o serie de conditii pe care aceasta le-a impus.

Se pare ca artista isi doreste foarte mult un copil, fapt pe care i l-a comunicat fostului ei sot.

Culita Sterp a fost de acord si ii impartaseste sentimentele, astfel se pare ca cei doi sunt gata sa faca pasul cel mare si sa isi intemeieze o familie, in adevaratul sens al cuvantului,

potrivit wowbiz.ro.

Se pare ca reimpacarea s-a produs chiar pe parcursul sarbatorilor de iarna care tocmai s-au incheiat. Cei doi au fost impreuna intr-o vacanta in Elvetia, unde au tinut sa se deconecteze de la agitatia din showbiz-ul romanesc.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au fost insotiti doar de cateva rude foarte apropiate din partea lui Culita Sterp.

Citeste si: O nouă LOVITURĂ pentru Carmen de la Sălciua! Cosmin Isăilă rupe tăcerea! Vezi de ce s-a despărţit, de fapt, de frumoasa artista! "Făcea..."

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!