Carmen de la Sălciua și-a găsit fericirea după despărțirea de Culiță Sterp: "Stau foarte bine cu viața amoroasă"

,
Carmen de la Sălciua și Jador
Carmen de la Sălciua și Jador[Sursa foto: Instagram]

După ce a pus punct definitiv relației cu Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a evitat să mai apară în compania vreunui bărbat, încercând să păstreze discreția. Acum a dezvăluit care este adevărul despre viața ei sentimentală.


In articol:

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au trăit o poveste de dragoste intensă, presărată cu foarte multe despărțiri și momente tensionate. Ulterior, cei doi au decis să își spună adio definitiv, nu au mai colaborat nici profesional, astfel că drumurile lor s-au separat.

Carmen de la Sălciua iubește din nou? Artista a dezvăluit totul

În timp ce Culiță Sterp este mai îndrăgostit ca niciodată și se afișează peste tot alături de noua iubită, Carmen de la Sălciua a preferat să fie ceva mai discretă.

Cântăreața a decis să vorbească sincer despre viața ei personală și a dezvăluit că, deși nu are o relație în prezent, se simte mai bine ca niciodată. Carmen de la Sălciua a spus că și-a găsit, în sfârșit, liniștea și că, dacă ar fi să aibă din nou o relație, cu siguranță ar trebui ca viitorul iubit să fie tot artist, asta pentru a o înțelege atunci când este nevoită să lipsească nopțile de acasă. 

"Stau foarte bine cu dragostea. Chiar foarte. Stau bine cu dragostea, m-am regăsit și mi-e mai bine așa, momentan. Adică, singură. O să și explic de ce… Sunt, acum, liniștită, mi-am pus gândurile în ordine așa că stau foarte bine cu viața amoroasă. Ca să am o relație serioasă, trebuie să fiu înțeleasă. Și, ca să fiu înțeleasă, cred că singura variantă este să vină și el din lumea muzicii, să fie artist. Nu știu dacă se poate altfel, având în vedere că meseria noastră este una altfel și pot apărea tot felul de situații în care partenerului de viață să îi fie greu să te înțeleagă, cu adevărat și să îți și ofere liniștea de care ai nevoie într-o asemenea profesie. De exemplu, noi, cântăreții, cântăm adeseori nopțile, suntem plecați… Cum ar putea să mă înțeleagă, să zicem, un judecător? Care lucrează ziua, seara e tot timpul acasă… Bine, asta nu înseamnă că dacă va fi un judecător ursitul și mă va înțelege, voi refuza. Dar, cred eu, sunt aproape convinsă, că un bărbat care să mă înțeleagă provine tot din meseria noastră. Artiștii au un simț diferit față de restul oamenilor și probabil rezonează altfel ei între ei și se înțeleg mai în profunzime și mai în detaliu.", a spus Carmen de la Sălciua pentru wowbiz.ro .

Recent, Carmen de la Sălciua și Jador au fost surprinși împreună și dacă fanii lor se așteptau ca cei doi să formeze un cuplu, ei bine, se pare că între ei există o relație strict profesională. Cu toate acestea, artista nu s-a ferit să spună că între ea și Jador a existat o chimie.

"Jador este un tip foarte, foarte simpatic, reușește să te facă să râzi tot timpul, este tonic din  cale afară. Chiar simt că este un tip sincer și mi-a plăcut să lucrez cu el. Sper ca lumea să simtă chimia care a fost între noi, mai ales având în vedere faima lui.", a spus Carmen de la Sălciua.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce soră frumoasă are Carmen de la Sălciua! Rar pot fi văzute împreună: "Uneori suntem atât de diferite..."

Nemaipomenitele trăsnăi ale președintelui `pas cu pas`

Puțini știu adevărul despre celebra Oana Cuzino. Ce studii are această de fapt și ce secret folosește ca să arate de 30 de ani, deși are 49

Carmen de la Sălciua, concurentă la "Puterea Dragostei" în sezonul 3? Prima declarație despre participare

Cum arata noua casa a cantaretei Carmen de la Salciua. Fanii se asteptau la altceva


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies