Care sunt beneficiile campaniilor de linkbuilding și publicare de advertoriale SEO?

Author: Diana Tilă

Dacă încă nu ai aflat, a fost lansată o platformă ce vine în ajutorul multor persoane ce dețin un site de prezentare al unui business în desfășurare. O aplicație precum InstaPress este ideală pentru toți cei ce își desfășoară o activitatea în mediul online. Definită de o mulțime de avantaje și beneficii, este ideală pentru promovare și campanii de link building. Este destul de evident că o afacere în momentul actual, nu poate atinge potențialul său maxim dacă nu este promovată cu ajutorul instrumentelor din media.

Despre ce înseamnă InstaPress și ce aduce nou pe piață, poți afla din cele ce urmează în articolul de față.

Despre InstaPress și campania de promovare

Lansată cu scopul de a facilita procesul de promovare, o astfel de aplicație este esențială pentru o afacere în curs de dezvoltare. Indiferent de nivelul la care se află un business, acesta are nevoie de optimizare și strategii bine definite, reprezentate de teorii SEO și link building.

Pentru a înțelege mai bine rolul platformei lansate, trebuie să ai în vedere termenii de optimizare off-page. Un site devine viral în momentul ce este identificat de către motoarele de căutare Google. Cum poate deveni posibil acest lucru? Prin intermediul optimizării. InstaPress este aplicația ce poate contribui la strategia de SEO off-page și campania de link building.

Punctul cheie pentru afacerea ta este publicul țintă la care ai acces doar dacă te promovezi pe site-uri de specialitate, adică în tandem cu domeniul în care îți desfășori activitatea.

Să începi o campanie de optimizare off-page, înseamnă să ai la îndemână articole SEO sau advertoriale. Aceste texte destinate publicării pe diferite platforme, conțin link-uri cu trimitere către site-ul tău. Acestea sunt extrem de importante pentru Google, pentru că ele te conduc către motoarele de căutare. Odată ce oamenii accesează linkurile, inevitabil vizualizările site-ului tău vor crește. Care este rezultatul suprem în tot acest proces de link building și optimizare? Site-ul îți va fi poziționat pe cele mai bune locuri de pe internet.

De ce este InstaPress important în procesul de link building?

EXCLUSIV! Ce l-a atras pe Christian Sabbagh la soția sa. „Suntem ca Ying și Yang”

Pentru a desfășura strategia prezentată anterior, tu ai nevoie de o platformă de pe care să poți publica articolele scrise. InstaPress este aplicația ce îți oferă o diversitate de avantaje în a-ți promova site-ul. Evident, prin intermediul advertorialelor. Probabil te întrebi cu ce se diferențiază această aplicație de concurență. Despre InstaPress trebuie să știi că:

  1. Este cheia spre a construi o campanie de link building!
  2. Marele avantaj în a folosi o astfel de platformă este timpul. Nu trebuie să aștepți ore sau poate chiar zile pentru a primi aprobarea de publicare. Orice articol poate fi publicat fără consimțământul platformei. Pe scurt, totul are loc instant.
  3. Ai posibilitatea de a alege din peste 120 de site-uri de pe care poți publica textele tale. Platforme de domeniu ce sunt relaționate direct cu publicul tău țintă. Ajungi exact la acei oameni ce caută produsele sau serviciile pe care le vinzi.
  4. Poți publica diverse tipuri de texte, precum: articole SEO, advertoriale și chiar comunicate de presă. Toate acestea cu un cost de 10 RON/text.
  5. Față de alte platforme, InstaPress îți cere doar câteva norme de redactare: articole în limba română și fără diacritice, lungi de peste 500 cuvinte. Acestea trebuie să conțină 1-2 link-uri externe și o imagine reprezentativă.
  6. În cazul unui impediment, echipa din spatele site-ului este mereu pregătită să te ajute. În cel mai scurt timp, problema îți va fi rezolvată.
  7. Peste 99% din cazuri sunt finalizate cu succes. Doar dacă nu îndeplinești cerințele, se poate întâmplă ca articolul să nu îți fie publicat.
  8. Vei primi un link unic imediat după finalizarea procesului.
  9. Activitatea pe platformă are loc în cadrul unui cont realizat de către tine. Trebuie să introduci un credit și ai acces la cele peste 120 de site-uri disponibile pentru publicat.
  10. Este atât de simplu pe cât sună să folosești o astfel de aplicație!

Concluzie

Dacă încă nu te-ai hotărât, ține minte doar un lucru. O afacere în mediul online nu își atinge potențialul maxim decât prin optimizare și campanii strategice. Vei obține rezultate bune și profit, doar dacă aduci câți mai mulți oameni pe site-ul tău. Toate fiind spuse, nu rămâne de făcut decât să începi și tu o astfel de campanie și să publici articole reprezentative domeniul tău de activitate. 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies