Care este legătura între Radu Țibulcă, actorul din „Moldovenii”, și celebrul Pavarotti

,

Radu Țibulcă, cel care îl interpretează într-un mod inedit și autentic pe primarul Ghiță Șpagoveanu în serialul <Moldovenii>, difuzat în fiecare sâmbătă, la ora 23:00, la Kanal D, a atras prin personalitatea sa extrem de versatilă și jovială tot felul de porecle de-a lungul copilăriei sale. Încă din primii ani de viață, Radu Țibulcă s-a bucurat de un public numeros, care i-a apreciat calitățile vocale; vecinii săi au fost primii fani care s-au bucurat de „performanțele lui artistice”, dar și cei care i-au dat primele nume de scenă. 

"La un an am rostit cuvântul <termoplonjon>, iar la un an și câteva luni deja îi recunoșteam pe cei trei tenori celebri; Jose Carreras, Placido Domingo și Luciano Pavarotti. Melodia mea preferată era <O sole mio>, o și cântam destul de des, și un vecin din bloc m-a poreclit Pavarotti, porecla care mi-a rămas până la aproape trei ani când am început să recunosc mașini pe stradă. Nu era foarte greu, în 1998 erau foarte multe Dacii și modele Daewoo, până când am văzut un Mercedes, și de atunci am rămas fascinat de această marcă. Așa am scăpat de porecla <Pavarotti>, dar am primit-o pe <Mercedes>. Aveam un vocabular vast și pronunțam ușor cuvinte complicate, dar nu puteam să spun că mă cheamă Radu Tibulca și spuneam că ma numesc <Dadi Buc>. Porecla <Dadi> mi-a rămas până am mers la școală.

Am căpătat o altă porecla abia la sfârșitul liceului, când eram un împătimit al trasului de fiare, eram imens și mi se spunea... <Brandone>",  a povestit amuzat Radu Tibulca.

Succesul serialului "Moldovenii" i-a adus o nouă porecla. Nu de puține ori Radu Tibulca este strigat pe stradă...Șpagoveanu, lucru care nu îl deranjează, el declarând în nennumarate rânduri că personajul Ghiță Spagoveanu a fost creat pentru a aduce zâmbetul pe buzele publicului.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce preț are, de fapt, medicamentul Remdesivir în farmacii

Daniel Tudorache anunță ce va face după decizia procurorilor: 'Dacă SIIJ va spune că e FRAUDĂ, voi merge în instanță!'

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Harun din serialul "Hercai", poveste intensa de iubire alaturi de una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iata cine i-a cucerit inima...

OMS, anunt ingrijorator despre tulpina COVID-19 care face ravagii in India! Cat de rezistenta este la vaccinuri?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies