Care este diferența dintre gripă, alergie și coronavirus

,
Care este diferența dintre gripă, alergie și coronavirus
Care este diferența dintre gripă, alergie și coronavirus

Da, au particularități similare. Dar există câteva deosebiri între aceste trei afecțiuni: gripă, alergie și coronavirus.


In articol:

Tuse, strănut, nas înfundat, congestie, dureri musculare, frisoane – este perioada din an când apar astfel de simptome în organism. Dar cum poți să știi ce fel de boală ai cu adevărat?

Unele semne ne certifică faptul că avem de-a face cu o simplă răceală sau cel mult o gripă sezonieră, dar sunt și situații când simptomele indică o boală respiratorie mai gravă, cum este Covid-19.

Și pentru că suntem la începutul primăverii, este din ce în ce mai confuz. Să nu mai amintim și de alergiile din această perioadă a anului…

Specialiștii ne ajută să ne dăm seama care sunt micile diferențe dintre aceste afecțiuni:

ALERGII: NAS ÎNFUNDAT ȘI USTURIMI/MÂNCĂRIMI ALE OCHILOR

Pe lângă explozia de flori, miresme și culori, primăvara vine și cu o mulțime de alergeni prin aer. Când ești alergic sistemul imunitar al organismului răspunde pe măsură. S-ar putea să dezvolți o tuse seacă sau productivă ca rezultat al secrețiilor nazale. 

Citește continuarea pe  www.avantaje.ro

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel după ce a suferit de Covid: „Merg săptămânal la spital”

Mihai Tudose, despre șeful CFR: Darwin nu găsea 'creatura' care să umple locul între maimuță și om

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Tragedie în lumea muzicii! Un artist a murit la doar 46 de ani

ANUNȚUL facut de Vicepremierul Dan Barna care vizeaza medicii si personalul medical: ”S-ar putea ajunge ca vaccinarea anti-COVID să fie...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies