Care Don Juan din showbiz-ul autohton care se poate lauda cu o lista lunga de cuceriri?

Author: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:23

Au noroc cu carul la femei si nici ca se opresc la una singura! D-Paparazzi a fost cu ochii pe Adrian Cristea, Ciprian Marica, Codin Maticiuc zis "Poponet", Mihai Bendeac si Liviu Varciu.

Pentru ca sunt frumosi, sarmanti si cunoscuti, multi barbati din showbiz au noroc la femei! Si daca vad ca..le merge, nu se opresc la una singura. Primul barbat din topul masculilor nestatornici este fotbalistul Ciprian Marica. Prima pe lista lui a fost Geanina Ilies, cea despre care s-a zvonit ca s-a aflat atunci la prima ei experienta sexuaala. Marica a continuat cu blondina Gina Pistol, alaturi de care a stat doar cateva luni pentru ca apoi sa marcheze in poarta Ilincai Vandici.

La un moment dat a intrat si Bianca Dragusanu in joc, iar prezentatoarea tv Laura Teodoru a fost o alta cucerire. In total, 5 cuceriri ce il situeaza tot pe 5 in top.

Nu exista showbiz fara un print si ale lui printese. Pe locul 4, il gasim pe fotbalistul Adrian Cristea, un Don Juan irezistibil. Dupa ce a dat cu piciorul unei relatii cu Denisa Nechifor, mama copilului sau, fotbalistul a tot schimbat femeile ca pe sosete.

Cica s-a iubit cu Silvia Pop, apoi a avut o aventura cu Fata Morgana. Pentru o perioada mai indelungata a trait o poveste nabadaioasa cu Bianca Dragusanu, iar intr-o pauza de relatie cu Bibi s-a consolat in bratele Taniei Budi. Sigur ati auzit cine l-a ridicat apoi in slavi pentru performantele lui sexuale. Mariana Rosca cica a ravasit asternuturile impreuna cu sportivul. In total, noi am aflat doar de 6 doamne cunoscute.

Pe locul 3 il gasim pe craiul Mihai Bendeac. Vesnic indragostit, dar intotdeauna de o alta femeie, actorul a bifat si el cateva domnite mondene. Am aflat asa: in timpul facultatii, a trait o scurta idila, cu actrita Mirela Zeţa. Stim ca a fost logodit cu actrita Andreea Vasile, cunoscuta din emisiunea “Big Brother” si am auzit zvonul ca s-ar fi iubit si cu Loredana Marin, actuala sotie a lui Bodo de la Proconsul.

In vara anului 2009 s-a aflat ca are o relatie cu Sore si ca apoi a sarit in bratele Celiei. Si Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei a fost pe lista lui, iar Roxana Vancea este cea mai nou cucerire a lui Mihai.

##VIDEO116806##

La doar 8 ani a fost nevoită să meargă 8 km pe jos ca să scape de război! Povestea impresionantă a unei refugiate din Ucraina

Am reusit insa sa departajam, iar pe locul secund il situam pe “Poponet”, mai exact Codin Maticiuc, un baiat de bani gata cunoscut in cercurile inalte ale Capitalei. Anna Lesko mai mai ca il convinsese sa o duca la altar, dar n-a fost sa fie, iar actrita Maria Dinulescu l-a iubit si ea. Pe la inceputul anilor 2000, a poftit la Roxana de la Trident, dar si la Ana Maria Ferent, iar apoi a trait o poveste pasionala cu Gina Pistol, pe care a laudat-o pentru sex appeal! S-a iubit si cu manechinul Corina Zugravu si s-a zvonit ca a cucerit-o si pe Rodica Miron, o fosta asistenta TV. In total, 7 dive au trecut prin asternutul si prin viata lui!

Surprinzator sau nu, pe primul loc se afla Liviu Varciu! Inca de pe vremea L.A se stia despre el ca este un cuceritor! A fost primul barbat din viata Claudiei de la Sexxy, a fost logodit cu simpatica Jojo si s-a iubit nebuneste cu bebelusa Oana Ionita. Au existat zvonuri ca ar fi avut o legatura si cu Ileana Lazariuc. Apoi, s-a indragostit iremediabil de Adelina Pestritu si a luat-o de sotie.

Dupa divort, a fost cuplat si el cu Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei si cu Diana Iguana, o actrita in devenire. A avut scurte idile si cu manechinele Gabriela Pavel si Andreea Bododel, iar Liviu a fost si personajul principal dintr-un scandal privind o posibila sarcina a lui Dj Harra. Recent, a batut la usa Ilincai vandici. Cu cele 11 domnisoare cunoscute in palmares ii inmanam trofeul!

 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies