Care a fost primul job al Andreei Mantea? Vedeta si-a câștigat primii bani la doar 15 ani

,

Andreea Mantea a început să lucreze la o vârstă fragedă și a mărturisit că atunci când avea doar 15 ani a început un job într-un restaurant.


In articol:

Andreea Mantea a mărturisit că a intrat pe piața muncii pentru prima dată la doar 15 ani. Prezentatoarea TV și-a câștigat primii bai într-un resturant, deși nu avea niciun fel de experiență pentru postul pe care l-a ocupat.

Care a fost primul loc de muncă al Andreei Mantea

Bruneta a dezvăluit că la finalul clasei a IX-a a început să caute anunțuri de angajare într-un ziar. Așa a ajuns să lucreze ca picoliță într-un restaurant.

„Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: Da. Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o.”, a spus vedeta, potrivit spynews.ro. 

Imediat după interviu a și început să lucreze, și timp de trei luni pe parcursul vacanței de vară a reușit să-și facă economii, iar la începutul anului școlar

a putut să-și cumpere haine și rechizite din proprii săi bani munciți.

Citeste si: Andreea Mantea, incident teribil in bucatarie! "Eram sa mor!" Ce a patit vedeta sub privirile ingrozite ale fiului ei, David!

Andreea Mantea, fericită alături de fiul ei

Andreea Mantea este o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal deoarece are un băiețel care îi face mereu zilele mai frumoase.

În cadrul show-ului Burlăcița, l-a cunoscut pe Cristi Mitrea cu care a format un cuplu câteva luni, însă în momentul în care a anunțat că așteaptă un copil, cei doi s-au despărțit.

Citeste si: Andreea Mantea, lacrimi de fericire! "E fetita!" Iata prin ce momente emotionante a trecut vedeta la cea mai frumoasa petrecere!

Cristi Mitrea este, cu toate acestea, prezent în viața lui David de câte ori are ocazia.

Citeste si: Andreea Mantea, mărturisiri emoționante despre partenerul ei de viață: „Mi-aș dori tare tare mult…"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Mantea, incident teribil in bucatarie! "Eram sa mor!" Ce a patit vedeta sub privirile ingrozite ale fiului ei, David!

Discriminare pusă la cale de o instituție de stat din România? Părinţii vaccinaţi anti-COVID au acces gratuit la spectacolele de teatru din Sibiu

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Andreea Mantea, test de groază pentru Minodora: ”Regulile acestui joc sunt foarte simple…”

Andreea Mantea, lacrimi de fericire! "E fetita!" Iata prin ce momente emotionante a trecut vedeta la cea mai frumoasa petrecere!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies