Care a fost primul job al Andreei Mantea? Vedeta si-a câștigat primii bani la doar 15 ani

,

Andreea Mantea a început să lucreze la o vârstă fragedă și a mărturisit că atunci când avea doar 15 ani a început un job într-un restaurant.


In articol:

Andreea Mantea a mărturisit că a intrat pe piața muncii pentru prima dată la doar 15 ani. Prezentatoarea TV și-a câștigat primii bai într-un resturant, deși nu avea niciun fel de experiență pentru postul pe care l-a ocupat.

Care a fost primul loc de muncă al Andreei Mantea

Bruneta a dezvăluit că la finalul clasei a IX-a a început să caute anunțuri de angajare într-un ziar. Așa a ajuns să lucreze ca picoliță într-un restaurant.

„Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: Da. Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o.”, a spus vedeta, potrivit spynews.ro. 

Imediat după interviu a și început să lucreze, și timp de trei luni pe parcursul vacanței de vară a reușit să-și facă economii, iar la începutul anului școlar

a putut să-și cumpere haine și rechizite din proprii săi bani munciți.

Citeste si: Andreea Mantea, incident teribil in bucatarie! "Eram sa mor!" Ce a patit vedeta sub privirile ingrozite ale fiului ei, David!

Andreea Mantea, fericită alături de fiul ei

Andreea Mantea este o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal deoarece are un băiețel care îi face mereu zilele mai frumoase.

În cadrul show-ului Burlăcița, l-a cunoscut pe Cristi Mitrea cu care a format un cuplu câteva luni, însă în momentul în care a anunțat că așteaptă un copil, cei doi s-au despărțit.

Citeste si: Andreea Mantea, lacrimi de fericire! "E fetita!" Iata prin ce momente emotionante a trecut vedeta la cea mai frumoasa petrecere!

Cristi Mitrea este, cu toate acestea, prezent în viața lui David de câte ori are ocazia.

Citeste si: Andreea Mantea, mărturisiri emoționante despre partenerul ei de viață: „Mi-aș dori tare tare mult…"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Mantea, incident teribil in bucatarie! "Eram sa mor!" Ce a patit vedeta sub privirile ingrozite ale fiului ei, David!

India are un nou medicament pentru tratamentul anti-COVID19

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Andreea Mantea, test de groază pentru Minodora: ”Regulile acestui joc sunt foarte simple…”

Andreea Mantea, lacrimi de fericire! "E fetita!" Iata prin ce momente emotionante a trecut vedeta la cea mai frumoasa petrecere!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies