Cansu, in pericol de moarte! Afla ce se va intampla cu tanara in urma accidentului suferit, in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20:00, la Kanal D

Tanara este luata cu forta de catre Burhan, care pierde controlul masinii sale, provocand un grav accident.

Dupa eliberarea lui Hazal de la inchisoare, aceasta este asteptata de intreaga sa familie, care o sustine mai mult ca oricand. Aceasta primeste si sprijinul lui Cansu, care se apropie din ce in ce mai mult de sora ei si ii marturiseste ca regreta toate necazurile pricinuite in trecut.In timpul reuniunii de familie, Cansu sufera din nou o scurta pierdere de memorie si este deranjata de reactia celor din jur, care isi manifesta ingrijorarea fata de starea ei. Privirile tuturor se atintesc asupra tinerei, insa aceasta pare mai hotarata ca niciodata sa sfideze boala si sa pastreze sarcina.

Intre timp, Asuman si Candan se aliaza pentru a incerca sa castige multi bani, insa se confrunta cu momente de spaima cumplita. Candan cade in propria groapa, iar Asuman sare in ajutorul prietenei sale, riscandu-si viata.Pe de alta parte, Cansu lupta in continuare sa isi convinga familia sa accepte faptul ca isi doreste mai presus de orice sa devina mama si merge la medic pentru a afla care este starea bebelusului ei. Tanara afla ca va avea un baiat si vestea il induioseaza pe Deniz, care se aflase la un pas de a spune medicului despre afectiunea sotiei sale.

Inte timp, Hazal descopera ca in spatele tuturor necazurilor sale s-a aflat Maide si merge sa ii ceara socoteala batranei pentru capcana intinsa si pentru ca s-a folosit de ea pentru a se razbuna pe Cihan. Femeii i se face rau si ii cere ajutorul lui Hazal, insa tanara refuza, din prea multa ura.

Pe de alta parte, Burhan intentioneaza sa se razbune pe Cihan, pentru faptul ca ii afectase afacerile si recurge la un gest extrem. Barbatul o contacteaza pe Cansu si o ia cu forta in masina sa, pentru a-i povesti despre actiunile tatalui ei.

Reprosurile o nelinistesc pe Cansu, care nu isi explica schimbarea socrului ei si ii cere disperata sa opreasca masina pentru a cobori. Cearta celor doi continua iar Burhan pierde controlul asupra masinii, prabusindu-se intr-o prapastie…

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate