Când va lovi valul 5 al pandemiei? Previziunile sumbre ale lui Octavian Jurma. Se întâmplă după 1 decembrie

,
Când va fi România lovită de valul 5 al pandemiei?

Octavian Jurma avertizează

Medicul Octavian Jurma, previziuni sumbre în legătură cu valul cinci al pandemiei de coronavirus, care a lovit deja mai multe țări europene. Când se va confrunta România cu valul cinci?


In articol:

Octavian Jurma a vorbit, marți, despre valul cinci al pandemiei de coronavirus, care a afectat deja mai multe țări din Europa. Medicul a precizat cât de aproape este noul val de țara noastră și cum putem evita creșterea numărului de infectări.

Când se va confrunta România cu valul 5 al pandemiei? Previziunile sumbre ale lui Octavian Jurma

Octavian Jurma a mai spus că abia după 1 decembrie vom afla exact dacă vom rămâne într-o zonă între 2.500-3.000 de cazuri. Totodată, acesta a explicat și ce se întâmplă cu imunitatea dobândită în această perioadă.

”Valul 5 din Occident este acest val al nevaccinaților şi al persoanelor care au trecut prin boală cu mai mult timp în urmă. La noi, acest val este în desfășurare, încă nu am ieșit din el. Noi nu am avut o perioadă în care autorităţile să protejeze prin măsuri stricte de carantină infectările şi astfel valul să fie limitat.

Când va fi România lovită de valul 5 al pandemiei?

Octavian Jurma, despre valul 5

[Sursa foto: Facebook Octavian Jurma]

Deci după 1 decembrie vom afla real unde ne vom situa, dacă vom continua să coborâm sau dacă vom rămâne într-o zonă între 2.500-3.000 de cazuri pe zi sau mai mult. Însă imunitatea dobândită în această perioadă va scădea suficient de mult, după calculele mele, abia în jurul primăverii”,  a precizat Octavina Jurma, la un post TV.

Citeste si: Epidemiologul Octavian Jurma a vorbit despre deschiderea școlilor în pandemie: „Este un episod de infamie care este încă abia la debut”

Medicul a subliniat că cea mai mare problemă este numărul de vaccinați.

Dacă populația va continua să se imunizeze într-un număr cât mai mare, valul cinci al pandemiei ar putea fi evitat. Acesta a dat ca exemplu luna martie când 75% din populație era vaccinată.

Când va fi România lovită de valul 5 al pandemiei?

Când va fi România lovită de valul 5 al pandemiei?

[Sursa foto: Facebook Octavian Jurma]

”Cea mai mare problemă este numărul de vaccinări. Dacă am fi continuat să ne vaccinăm cu o rată de 100.000 de vaccinări pe zi am fi evitat cu totul valul cinci pentru că am fi avut în martie 75% din populaţie vaccinată”, a explicat epidemiologul Octavian Jurma, la un post TV.

Citeste si: O nouă amenințare pentru România! A apărut o nouă tulpină Covid! Octavian Jurma trage un semnal de alarmă

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Cum vor sărbători românii Crăciunul şi Revelionul? Anunțul lui Raed Arafat

Doar un pas între relaxare și odihnă veșnică: Spațiu pentru seniori, amenajat gard în gard cu cimitirul, la Făgăraș (Video)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

O nouă amenințare pentru România! A apărut o nouă tulpină Covid! Octavian Jurma trage un semnal de alarmă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies