Când va avea loc înmormântarea lui NOSFE. Șatra B.E.N.Z. a anunțat data și locul unde slujba va avea loc

Author: Andreea Buinoschi

Când va avea loc înmormântarea lui NOSFE. Șatra B.E.N.Z. a anunțat data și locul unde slujba va avea loc

Sursa: Facebook

Șatra B.E.N.Z. a anunțat când va avea loc înmormântarea lui NOSFE. Artistul a decedat ieri, 16 octombrie, în jurul orei 03:26, după ce venise acasă de la un concert.

Ieri, rapper-ul NOSFE a murit în propria locuință,

după ce s-a întors de la un concert, iar, acum, familia și prietenii se pregătesc pentru înmormântarea acestuia.

Când va avea loc înmormântarea lui NOSFE

Rapper-ul NOSFE va fi înmormântat mâine, 18 octombrie, la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, str. Dealul Bisericii nr. 54A, de la ora 13:00.

De asemenea, cei care doresc să își ia rămas bun o pot face începând de astăzi, 17 octombrie,

de la ora 14.30, la aceeași adresă.

NOSFE avea doar 37 de ani și a lăsat în urma sa o soție, cu care însurat de peste șapte ani, dar și o fetiță. Vestea despre decesul lui NOSFE a fost dat de către trupa Șatra B.E.N.Z., prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ce au observat fanii pe pagina de Instagram a rapperului Nosfezilla. Ce a scris artistul la un moment dat și ce imagini a postat: "De ce tot zici că am murit?"

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, a transmis Șatra Benz, pe contul de Facebook.

Soția lui NOSFE a sunat la 112, după ce soțul ei s-a prăbușit în casă

După ce soțul ei s-a prăbușit în casă și nu mai prezenta niciun semn de viață, soția lui a sunat imediat la 112, dar, din nefericire, medicii nu au mai avut ce să facă din acest punct de vedere.

Reacția soției artistului Nosfezilla după moartea lui. Ce mesaj a postat Madalina Cretan la câteva ore după decesul cântărețului

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 03.26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

Citeste si: Cum a murit rapperul Nosfezilla. Ce au constat medicii legiști în cazul decesului artistului

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, este menționat în cadrul unui comunicat al Poliției.