Când se căsătorește Emilia Ghinescu cu Sebastian Albăstroiu. Artista a făcut anunțul pe care toată lumea îl aștepta:”Ne dorim tare mult”

Author: Madalina Maftei

Când se căsătorește Emilia Ghinescu cu Sebastian Albăstroiu

Sursa: Facebook

Emilia Ghinescu a făcut primele declarații despre nunta cu Sebastian Albăstroiu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 12 ani. Când va avea loc marele eveniment?

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi.

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sebastian Albăstroiu de mai bine de un deceniu, însă nu s-au căsătorit niciodată. Cei doi plănuiesc să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu în viitorul apropiat. Cântăreața a dezvăluit, într-un interviu, când va avea loc marele eveniment din viața ei.

„Este ca un lucru despre care vorbesc de atâta timp și nu mai ajung să-l fac, pentru că nu am timp! Efectiv, nu am timp, sunt cu timpul la pământ și au fost și unele care, mă rog, ne-au împiedicat să facem nunta în ultimii doi ani.

A fost pandemia, după aceea au fost niște probleme, nu din partea noastră, și nu am putut. Dar ne dorim tare mult anul acesta, măcar în fața lui Dumnezeu, să ne oficializăm relația. Pentru că o familie să fie finită și ca familie și în fața lui Dumnezeu, nu este o familie binecuvântată”, a mărturisit Emilia Ghinescu, la un post TV.

Citește și: Emilia Ghinescu a vorbit despre divorțul dureros de soțul ei: „Plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta”

Emilia Ghinescu a vorbit despre divorțul dureros de soțul ei: „Plângea și îmi spunea de ce se întâmplă asta”

Când va avea loc marele eveniment 

Emilia și partenerul ei vor să facă nunta la vară. Cei doi își doresc ca evenimentul să fie unul restrâns, la care să ia parte persoanele apropiate lor. De asemenea, cei doi nu-și doresc dar la nuntă, artista a precizat că o fac pentru sufletul lor.

„La anul, ne dorim vara. Să știi că îmi doresc o nuntă foarte restrânsă, cu prieteni foarte apropiați nouă. Nu îmi doresc o nuntă mare, nu îmi doresc o nuntă neapărat cu dar. Pentru că nu fac nunta ca să câștig, o fac pentru sufletul meu și pentru a ne aduna prietenii adevărați. Îmi doresc o nuntă mică, dar în aer liber. Eu vreau un garden party, unde oamenii să fie îmbrăcați lejer, să fie în largul lor”, a adăugat artista,

Citește și: Incredibil! Cum arată Emilia Ghinescu în costum de baie. Cântăreaţa şi-a arătat formele voluptoase într-un costum de baie foarte decoltat

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”