Cand muzica intalneste florile! Scoala de Flori te asteapta la concertul "Chronos Quartet"

Cand muzica intalneste florile, infloririle muzicale devin o frumoasa invitatie la concertul organizat de Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiesti si Scoala De Flori.


In articol:

Evenimentul va fi gazduit sambata, 22 iunie, ora 10,30, de Carrefour Campina. Publicul e asteptat la intalnirea cu Chronos Quartet.

Despre Scoala de Flori

Scoala de Flori ofera programe creative si recreative pentru echilibru mental, refacerea performantei profesionale, team-building.

"Va așteptam sa va oferim secrete de prelungire a vietii florilor si de ingrijire a plantelor de gradina. Rolul florilor taiate in decorul diverselor tipuri de interioare (spatii de locuit, hoteluri, companii etc).

"Invatam despre stilurile si tehnicile de realizare a aranjamentelor florale Ikebana, cele mai ascunse secrete din arta florala si cea peisagistica, principiile si scolile artei florale orientale. Recreativ si folositor!", spune Ileana Militaru, managing partner Scoala de Flori.

"Va prezentam principiile artei florale occidentale, realizarea buchetelor și a altor tipuri de aranjamente florale utilizând material vegetal uscat, florile si principiile feng shui, florile si virtutile lor terapeutice. Va așteptam cu drag!" - Adelina Banica, Scoala de Flori.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate