Când iubirea face minuni! Melek este extrem de fericită pentru fiica ei, iar Halil nu mai prididește în a-și susține femeia iubită! Aflați ce se va întâmpla astăzi in serialul Melek, de la ora 20:00

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 sep 2023, 18:21
video Foto(7)

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, numai la Kanal D.

Fanii îndrăgitului serial “Melek” își vor revedea astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D, personajele preferate în noi situații dramatice prin care aceștia vor fi nevoiți să treacă.

Când iubirea face minuni! Melek este extrem de fericită pentru fiica ei, iar Halil nu mai prididește în a-și susține femeia iubită

După mulți ani, familiile Șirhan și Karadag reușesc, în sfârșit, să îngroape securea războiului și să-și găsească armonia atât de mult dorită și toate acestea se datorează iubirii celor doi tineri Defne și Omer.

Citește și: Ömer din serialul Melek, surprins alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată imaginile uluitoare apărute în mediul online cu celebrul actor Mustafa Mert Koç

În ambele familii domnesc acum liniștea și bucuria, iar Omer și Defne sunt cât se poate de fericiți pentru că dragostea le-a fost <recunoscută și aprobată>. Un nou început minunat se întrevede pentru cei doi îndrăgostiți și nimic nu pare să perturbe minunatul eveniment ce urmează să se petreacă între cei doi.

Doar Alpay, tatăl lui Defne, nu este de acord cu această uniune însă, de data aceasta, Cumali și Seyit Ali pun piciorul în prag și dezaprobă comportamentul nepotrivit al bărbatului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Melek este extrem de fericită pentru fiica ei, iar Halil nu mai prididește în a-și susține femeia iubită în tot ceea ce face, fapte care o bucură nespus pe aceasta. Ce se va întâmpla atunci când mezinul Seyit Ali va contacta un virus periculos, iar mama nu îi poate fi alături? Ce este dispusă să facă familia Karadag pentru a-i <prelungi> viața încercatei Melek?

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, numai la Kanal D. 

Citește și: Nehir Erdogan, protagonista serialului Melek, surpriză de proporții pentru fanii săi! Celebra actriță a publicat imagini uluitoare de la începutul carierei sale! Iată cum arăta Melek, în urmă cu două decenii

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!