Cand greselile parintilor sunt "platite" de copiii lor! Astazi, de la 17:30, la “In cautarea adevarului”!

Dupa moartea parintilor raman mostenitorii, copiii acestora care, de cele mai multe ori, ajung sa se certe pentru avere, sa ravneasca unul la bunul celuilalt.

Astazi, de la 17:30, la “In cautarea adevarului” aflam povestea controversata a familiei Tanase, dar vedem si problemele cu care se confrunta cei ramasi din cauza unor greseli uriase din partea parintilor.

 

 

Fratii Liviu si Mircea Tanase sunt angajati la o agentie de turism. Sunt necasatoriti si amandoi locuiesc impreuna cu mama lor, Paula, care inca deplange disparitia sotului ei. Liviu si Mircea isi doresc sa faca succesiunea apartamanetului cu patru camera in care locuiesc si ii cer mamei lor sa inceapa demersurile. Paula, insa, n-ar vrea sa renunte la casa in care toata familia a trait timp de treizeci de ani dar, de dragul copiilor, le da “mana libera” in demararea procedurilor legale.

 

Ajunsi in fata avocatului pe care cei doi frati l-au ales pentru a-I ajuta cu formalitatile legale, Liviu si Mircea au parte de un soc. Tot ce raposatul lor tata a dobandit in timpul vietii, toate bunurile pe care acesta le-a avut sunt lasate mostenire unei femei mai tinere, Nicoleta Tanase. Socati, fratii, care nu stiau de existenta Nicoletei, si ce rol a avut aceasta in viata tatalui lor, vor sa afle adevarul.

 

 

Convinsi fiind ca Nicoleta a fost amanta tatalui lor, fratii Tanase au parte de surprize uriase chiar si din partea mamei lor.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate