Cand dragostea e mare! Angelina Jolie, cadou extravangant cu ocazia zilei de nastere a iubitului ei, Brad Pitt

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 13:35

Nu degeaba sunt cel mai indragit cuplu de la Hollywood! Angelina Jolie si Brad Pitt au demonstrat inca odata cat de mult se iubesc.

Cu ocazia aniversarii a 50 de ani, Brad Pitt, unul dintre cele mai indragite staruri de la Hollywood, a primit un cadou inedit din partea iubitei sale, Angelina Jolie. Nu este o bijuterie si nici o excursie exotica de lux! Pentru a-i arata cat de mare este dragostea pentru partenerul ei, Angelina Jolie i-a facut cadou lui Brad Pitt o insula in forma de inima.

Insula Petra, situata la 50 de mile la nord de coasta metropolei New York City, are doua vile, proiectate de un architect celebru, Frank Lloyd Wright, indragit de altfel, de Brad Pitt.

Intreaga proprietate a costat aproximativ 20 milioane de dolari si reprezinta evadarea perfecta pentru o familie numeroasa asa cum este cea a cuplului Jolie – Pitt. Pe 18 decembrie, Brad Pitt va implini 50 de ani. Nu se stie deocamdata unde isi va aniversa ziua de nastere, insa, cel mai probabil o va petrece in compania copiilor si a frumoasei sale partenere, departe de ochii curiosilor.

Sursa foto: Hepta

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei