Când ar putea românii să iasă la muncă fără restricții! Mesajul lui Adrian Streinu-Cercel

Author: O.P.

Adrian Streinu-Cercel a transmis un mesaj important pentru români.

Directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase a vorbit despre mai multe subiecte în contextul pandemiei de coronavirus, printre care și despre când ar putea ieși românii la muncă fără restricții.

Adrian Streinu-Cercel a transmis că cetățenii din țara noastră ar avea posibilitatea să iasă la muncă fără restricții la jumătatea lunii iulie, potrivit Antena 3. În cazul în care oamenii nu respectă acum măsurile de protecție, situația se va putea înrăutăți semnificativ. 

Citeste si: Medicul Virgil Musta de la Timișoara, dezvăluire îngrijorătoare: ”Multă lume nu știe”

„Dacă stăm potoliţi în aceste patru- cinci zile, estimez că undeva la jumătatea lunii iulie.(...) Dacă nu stăm potoliţi, atunci se va întinde problema asta şi până la anul nu mai ieşim!”, a declarat prof. univ. Streinu-Cercel, într-o emisiune TV.

Ce se întâmplă dacă România nu atinge ținta de 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie? Premierul României, anunț important despre restricții: „Nu putem depăși pandemia decât...”

În continuare, Adrian Streinu-Cercel a explicat ceea ce presupune evoluția dromader. Potrivit spuselor sale, după luna octombrie este de aşteptat un al doilea val de infectări cu coronavirus.

Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj de Paste pentru romani

„Evoluţia în dromader înseamnă că acum noi vedem capul cămilei. Urmează o perioadă de acalmie, care va fi luna iulie- august, după care din septembrie- octombrie încolo va apărea cocoaşa cămilei.

Dacă vă uitaţi şi pe ceea ce spun şi alte ţări- China, de exemplu, care a început să se confrunte cu un al doilea val, de data asta de import, de cazuri, lucrurile se complică şi mai mult, pentru că va fi un loc de unde vom reînsămânţa, la nivel planetar, circulaţia virusului”, a punctat prof. univ. Streinu-Cercel.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies