Când apare sezonul 5 al serialului Netflix, Riverdale

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 19 aug 2021, 16:57
Cand va reveni pe Netflix, cel de-al 5-lea sezon al serrialul Riverdale
Sursa: unsplash.com

Serialul Riverdale revine pe Netflix cu sezonul 5. Din cauza pandemiei de coronavirus, fanii acestei producții mai au de așteptat până vor putea urmări noile episoade.

Riverdale a fost lansat în 2017 și este un serial destinat, în principal, adolescenților. Seria de benzi desenate ”Archie Comics” stă la baza acestui serial. Sezonul 4 a fost oprit brusc, din cauza pandemiei de coronavirus, iar lansarea sezonului 5 a fost întârziată. 

Sezonul 5 din Riverdale trebuia să apară luna viitoare

Fanii serialului ”Riverdale” au primit o veste proastă. Sezonul 5 al producției nu va apărea la data care a fost anunțată inițial.

Producătorii au fost nevoiți să întrerupă brusc filmările pentru sezonul 4, după ce, în luna martie, unul din membrii staff-ului a intrat în contact direct cu o persoană infectată cu COVID-19. 

Astfel, sezonul a fost oprit la episodul cu numărul 19, asta în condițiile în care sezoanele 2 și 3 au avut câte 22 de episoade. Încă din luna ianuarie, rețeaua de televiziune americană ”CW”, care transmite serialul, alături de Netflix, anunțase că Riverdale va avea cu siguranță și sezonul 5. 

Acesta ar fi trebuit să fie lansat în luna octombrie, dar situația creată de pandemia de coronavirus a dat peste cap toate planurile. Filmările pentru sezonul 5 din Riverdale vor începe de-abia luna aceasta. Cel mai probabil, noile episoade vor putea fi lansate în luna ianuarie a anului viitor. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce se întâmplă în sezonul 5 din Riverdale

Bineînțeles că producătorii nu au dezvăluit exact toate aventurile prin care vor trece eroii principali din Riverdale, dar câteva detalii au ieșit la iveală. De exemplu, tatăl lui Jughead, F.P. Jones, nu va mai reveni în serial. Skeet Ulrich, actorul care a interpretat acest rol, a dezvăluit că vrea să caute provocări noi. 

Ulrich le-a spus fanilor că s-a plictisit, din punct de vedere creativ, și de aceea a decis să renunțe la serial.

Nici Marisol Nichols, care a interpretat-o pe Hermione Lodge, nu va mai fi o prezență constantă. Producătorul serialului, Roberto Aguirre-Sacasa, a explicat motivele schimbărilor care vor avea loc în sezonul 5. 

”O parte din viața din Riverdale, o parte din procesul de maturizare este să ne despărțim de unii oameni”, a fost mesajul acestuia. În schimb, va reveni Madchen Amick, care a interpretat-o pe Alice Cooper. 

Din cauza faptului că sezonul 4 a fost oprit după episodul 19, intitulat ”Killing Mr. Honey”, sezonul 5 va începe cu un mixt între ce trebuia să se întâmple în episodul 20 și ideile din noua serie. Fanii trebuie să aștepte acum să vadă ce se întâmplă cu povestea de iubire dintre Archie și Veronica. Este posibil ca Jughead să se despartă de iubita lui, Betty? Sau poate ea va fi cea care va trăda?

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!