Cand ai nevoie de o masina inchiriata, bazeaza-te pe RINO Rent A Car

Author: Oana Iosif

Achizitionarea unei masini nu este la indemana oricarei persoane. Fara sa va exersati skill-urile de sofer nu aveti cum sa dobanditi experienta si increderea in sine in trafic. Pentru a nu uita cum se conduce, pana la cumpararea unei masini, puteti apela la serviciile rent-a-car de la RINO. Insa acesta nu este singurul caz cand o masina inchiriata este utila, iar cei de la RINO Rent A Car stiu acest lucru.

Cand iti mai este folositoare o masina inchiriata

Daca sunteti in vizita, de exemplu, in Cluj Napoca, dar nu ati putut veni cu masina personala, atunci o solutie este RINO Rent A Car. O echipa de profesionisti, dedicati in a asculta si satisfice cerintele clientilor, va vor pune la dispozitie masina de care aveti nevoie pentru a va plimba si vizita toate atractiile orasului.

Pentru a profita maxim de timp si a-l optimiza, o masina inchiriata este o solutie la indemana, pentru ca nu depindeti de nimeni. Deplasarile cu autobuzul sunt o pierdere de timp, iar cele cu taxiul sunt o pierdere de bani.

Aceasta echipa se axeaza pe a oferi clientilor masina care sa se incadreze atat pe nivelul de confort dorit, cat si pe buget. Indiferent de ce veti alege in urma consultantei, fiecare dintre masinile disponibile este in stare impecabila.

Serviciile lor sunt disponibile 24/7, deci puteti apela cu incredere la orice ora din zi si din noapte cand aveti nevoie de o masina.

N-aveti incredere in propria masina? Inchiriati una!

Nu toata lumea isi permite ultimul racnet in materie de autovehicule, iar majoritatea opteaza pentru cele la mana a doua. Totusi la drum lung, mai ales daca stiti ca ati mai trecut pe la service cu masina actuala, este bine sa nu va riscati viata deplasandu-va cu ea.

Pe principiul „Paza buna, trece primejdia rea.”, o masina inchiriata este ideala pentru deplasarile de sute de kilometri. Fiecare masina RINO este atent inspectata si verificata inainte de predarea ei clientului. Cand cautati servicii de car rental Cluj Napoca, RINO dispune de masini de inalte standarde calitative, pentru ca siguranta la volan este extrem de importanta. Nu va puteti baza pe o masina veche la drum lung, pentru ca nu numai ca va puteti pune in pericol propria viata sau ramaneti cu ea avariata in mijlocul pustietatii, dar trebuie sa luati in considerare si siguranta

celorlalti participanti la trafic.

Serviciile rent-a-car va ofera libertatea de a experimenta

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Poate ca inca nu v-ati decis asupra masinii pe care doriti sa o cumparati, fiind prins intre doua modele. Prin serviciile rent-a-car aveti posibilitatea de a testa masinile dorite, pentru a va ajuta in luarea unei decizii bune.

Astfel, aveti posibilitatea de a experimenta cum se comporta o masina la drum si a afla ce performante are.

Masinile se pot inchiria chiar si pe termen lung, iar in mod real o masina inchiriata este mult mai economica decat una detinuta de proprietar. Prin aceste servicii de inchirieri masini Cluj Napoca, singurul lucru pe care trebuie sa il suportati este consumul combustibilului si tariful de inchiriere, pe cand un proprietar al unei masini trebuie sa plateasca taxe, impozite, asigurari, revizii periodice, precum si reparatiile si intretinerile ce sunt necesare.

Un alt beneficiu al inchirierii unei masini de la RINO Rent A Car este ca, uneori, nu dispuneti de spatiu suficient in masina personala, iar una inchiriata va poate scoate din aceasta incurcatura. In plus, daca aterizati la aeroportul din Cluj Napoca si aveti nevoie pe parcursul sederii in oras de o masina, cei de la RINO va fac o primire ca-n filme, unde in parcare va asteapta masina mult dorita.

Intrati in cadrul site-ului oficial www.rino-rent-a-car.ro pentru mai multe informatii sau luati contact cu echipa:

[email protected]

Telefon: 0747725134 sau 0744673954