Cand a ramas Valentina Pelinel insarcinata cu gemeni, Cristi Borcea a dezvaluit totul: "Gemenii au fost conceputi in..."

Cristi Borcea si Valentina Pelinel au surprins pe toata lumea ieri cand s-au casatorit.

Evenimentul a fost unul privat, la care au participat doar familiile si prietenii foarte apropiati. O alta veste la care nimeni nu se astepta a fost legata de sarcina Valentinei Pelinel.

Aceasta este insarcinata cu gemeni, iar la iesirea din primaria Voluntari, unde a avut loc cununia civila, Cristi Borcea a dezvaluit si cand au fost conceputi micutii.

"Gemenii au fost conceputi in vacanta din Turcia! Am primit vestea cu mare bucurie, dar ma asteptam", a spus omul de afaceri.

"Eu as vrea fetite, sa vedem. Nu vom face o petrecere acum, doar ne-am cununat. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar chimia si-a spus cuvantul. Plecam in Bodrum, in Turcia, in urmatoarele opt zile, pentru un detox, pentru problemele pe care le am. Tata mi-a dat sfatul, tine mult la Valentina, sa am grija de ea si sa fim o familie pana la sfarsitul vietii", a mai spus Cristi Borcea dupa cununia civila.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate