Campania Green Endorsement, care transforma voluntariatul intr-un plus la angajare, sprijinita de Wild Carpathia

Campania Green Endorsement, care transforma voluntariatul intr-un plus la angajare, este sprijinita si de realizatorul documentarului Wild Carpathia, Charlie Ottley. Producatorul britanic s-a alaturat primei actiuni de plantare din cadrul campaniei, sambata, la Feteni, judetul Valcea.


Eforturile noastre de organizare a proiectelor de impadurire tocmai au devenit mai accesibile tinerilor interesati de dezvoltarea carierei. Campania Green Endorsement e menita sa ajute toate partile implicate: tinerii care vor sa se angajeze, angajatorii - prin selectia unor candidati responsabili - si, bineinteles, mediul inconjurator.

Liana Buzea – Fondator initiativa “Plantam fapte bune in Romania”

Pana in prezent, peste 30 de companii din Romania s-au alaturat campaniei Green Endorsement, sprijinite si de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor. Green Endorsement este o campanie menita sa incurajeze tinerii sa se implice in cat mai multe actiuni de voluntariat pentru protectia mediului, fara ca neparticiparea la astfel de actiuni sa afecteze negativ procesul de angajare.

Sambata, 19 martie, au avut actiuni de plantare in judetele Valcea si Timis. Urmatoarele actiuni din aceasta primavara vor avea loc pe 2 aprilie in judetele Giurgiu, Buzau si Iasi. Acestea vor fi continuate in vara cu ingrijirea plantatiilor (atat a celor realizate anul acesta, cat si a celor din anii anteriori), iar in toamna initiativa „Plantam fapte bune in Romania” va organiza o actiune masiva de impadurire in aceeasi zi (sambata, 12 noiembrie) in mai multe judete. Voluntarii organizatori se pot inscrie pe acest link, iar voluntarii plantatori aici.

Charlie Ottley este una dintre figurile centrale ale postului de televiziune Travel Channel. A realizat materiale extinse despre Marea Britanie, Spania, Peru, Chile, Mexic, Africa de Sud, Scotia si Grecia si este realizatorul seriei de filme de promovare a Romaniei “Wild Carpathia”, poate cel mai bun proiect de promovare a turismului romanesc din ultimii ani.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate