Călin Donca, despre cele trei luni petrecute în spatele gratiilor: ”Aveam și o baie turcească cu duș deasupra” Cum arată apartamentul în care afaceristul își va petrece arestul la domiciliu

Author: Diana Bostan
Actualizat: 23 dec 2023, 11:43

Călin Donca, despre cele trei luni petrecute în arest

Sursa: Instagram- Călin Donca/ Captură Kanal D

Călin Donca a oferit un interviu în exclusivitate pentru jurnaliștii Kanal D. Milionarul se află acum în arest la domiciliu și a vorbit despre cele trei luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor.

Milionarul Călin Donca a oferit detalii despre prima săptămână petrecută în arest la domiciliu. Afaceristul locuiește în apartamentul mamei sale, lucru pe care îl consideră un ”lux” în comparație cu celula în care și-a petrecut ultimele trei luni.

Călin Donca ne-a prezentat apartamentul în care își va petrece arestul la domiciliu

Bucurie mare pentru Călin Donca. După trei luni petrecute în spatele gratiilor, afaceristul a avut ocazia de a se reuni cu soția și cu cei cinci copii.

Afaceristul a luat eliberarea treptat, așa că a decis să-și petreacă arestul la domiciliu în apartamentul mamei sale, din Brașov. Schimbat din punct de vedere fizic, copiii au avut nevoie de timp pentru a se acomoda cu noul look al tatălui lor. Cu barbă și cu părul crescut, afaceristul s-a emoționat până la lacrimi în momentul în care și-a revăzut familia.

Citește și: Ce cadou a primit Călin Donca din partea unei admiratoare: ”E una dintre urmăritoarele soției mele” Milionarul a dezvăluit totul pe Instagram

Deși apartamentul mamei sale nu se compara cu vila impresionantă de la poalele Brașovului, afaceristul îl consideră un lux, iar cea mai mare fericire este că-i poate avea alături pe cei cinci copii, dar și pe Orianda Donca, soția sa.

”Haideți repede să vă arăt cum arată arestul la domiciliu. Este bucătăria, doi metri și puțin pe patru metri lungime.

Aici este încăperea principală în care vom petrece timp împreună. Soția, rând pe rând a trebuit ca să le spună și partea de arest, închisoare, cum au înțeles ei, deoarece au văzut în diverse medii unde au mers știri”, a spus Călin Donca, într-un video postat pe contul său de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Afaceristul a vorbit și despre perioada petrecută în spatele gratiilor

Călin Donca a fost ținut în arest pe o perioadă de trei luni de zile, prima săptămână petrecând-o într-o celulă din Câmpină, împreună cu alți cinci bărbați. Deși condițiile din închisoare reprezentau opusul vieții de lux pe care afaceristul și-a proiectat-o, Călin Donca nu a cedat.

Cinci persoane în opt metri pătrați, aveam și baie acolo, o baie turcească cu duș deasupra, lângă baie era o mică chiuvetă unde puteam să ne spălăm pe mâini și pe față, iar lângă deja începea un pat supraetajat, în capăt încă unul și aici încă unul”, a dezvăluit milionarul în exclusivitate pentru ȘtirileKanalD.

Citește și: Călin Donca, mesaj emoționant pentru fata lui, după ce a ieșit din închisoare: „Iubita mea fiică...”

După o săptămână, Călin Donca a fost mutat în arestul IPJ Brașov, împărțind celula cu alți patru bărbați. „ Rămâne o cameră în care ai o ușă fără clanță, o ușă care nu se deschide când vrei tu, ci când vor ei și când te uiți prin gratii afară, erau gratii și o plasă pe lângă gratii și când te uiți afară în sus, că stai la beci, și vezi o bucată de cer”, a mai spus acesta.

Călin Donca a vorbit și despre Dorian Popa. Milionarul a dezvăluit faptul că l-a sunat pe Dorian Popa și l-a întrebat dacă dorește să facă un vlog împreună, în care acesta să explice întreaga situație. Potrivit lui Călin Donca, Dorian Popa nu-și dorește să mai fie asociat cu afaceristul.

Cum va petrece sărbătorile Călin Donca

Călin Donca susține că a avut parte de o minune în prag de sărbători, aceea de a petrece Crăciunul alături de familia sa. Chiar și așa, milionarul și-ar dori să scape de toate acuzațiile, însă până atunci, afaceristul a mărturisit că va relua tradițiile de Crăciun, printre care și făcutul cârnaților.

Dacă după eliberare, Călin Donca a mers la apartamentul mamei sale, Crăciunul îl va petrece cu familia în locuința pe care o are la Săcele.

„Părinții soției sunt deja la noi, mă așteaptă. Au lucrat ieri la cârnați. Pur și simplu reluăm ușor, ușor tradițiile, cum am făcut în fiecare an. Mi-aș dori achitarea tuturor acuzațiilor, ăsta ar fi un cadou miraculos pe care l-aș primi, însă sunt conștient că o asemenea anchetă durează”, a mai spus Călin Donca pentru sursa menționată anterior.