Sari la conținut

Calcularea ascendentului zodiacal. Ce este si cum se calculeaza ascendentul zodiei tale

Calcularea ascendentului zodiacal. Ce este si cum se calculeaza ascendentul zodiei tale

Calcularea ascendentului. Ce este ascendentul

Ascendentul este semnul zodiacal ce raspar la orizontul estic la momentul si in locatia unui eveniment. Conform teoriei astologiei, fenomenele celeste refleta sau determina comportamentul uman conform unui principiu numit "ca in cer asa si pe Pamant".  Astrologii cred ca ascendentul semnifica constiinta individului.

Calcularea ascendentului. De ce e important ascendentul

Ascendentul e considerat foarte important de toate scolile de astrologie pentru ca este interpretat ca un filtru prin care totul din horoscop, inclusiv Soarele si Luna, sunt interpretate  relativ la persoana analizata din punct de vedere astral.

Calcularea ascendentului. Cum se calculeaza ascendentul

Pentru calcularea ascendentului, se iau in calcul mai multe variabile, insa cele mai importante sunt ora, data si locul nasterii. Ora nasterii trebuie sa fie cat mai exacta, pentru ca, uneori, o diferenta de patru minute poate schimba complet ascendentul.

 

<a data-cke-saved-href="http://www.astro-quick.com/astrology_ascendant_calculator.php" href="http://www.astro-quick.com/astrology_ascendant_calculator.php" target="_top">Free calculation of ascendant and rising sign</a> viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net