Calatoria cu tramvailul, un adevarat pericol! Uite ce spun vatmanii

Un dezastru ne pandeste la fiecare calatorie cu tramvaiul. Nu o spunem noi, ci vatmanii de pe mijloacele de transport din Bucuresti!

Oamenii sunt decisi sa intrerupa lucrul din pricina infrastructurii care, spun ei, pune in pericol si viata lor si pe a calatorilor. Colegii mei au verificat situatia pe teren si au surprins imagini incredibile!

O portiune din sina metalica este desprinsa cu totul, iar cele doua bucati se ating in momentul in care vagoanele trec pe deasupra si produc… scantei! Mii de calatori trec prin aceasta zona, zi de zi…

In fata camerei si a microfonului, vatmanii nu sunt prea comunicativi. Incercam cu o camera ascunsa. Zilnic apar pe internet dovezi menite sa arate pericolul transportului cu tramvaiul prin capitala. Rugina pe care o vedeti pare a fi semnul ca destinatia tramvaielor ar trebui sa fie casarea. Nici vorba. Ele circula in continuare. La riscul calatorilor se gandeste cineva?

Ne mutam in zona bulevardului Basarabia. Aici, aceeasi situatie. Crapaturi vizibile cu ochiul liber, chiar pe sina tramvaiului.
In urma cu 3 ani, 50 de persoane au fost ranite dupa ce 3 tramvaie s-au ciocnit in pasajul Lujerului din Capitala. Regia Autonama de Transport a luat act de faptul ca angajatii se plang de dotari si de conditiile de munca.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate