Cadouri de zeci de mii de euro in platoul WOWbiz. Masinile date in dar au invrajbit spiritele. Renata a facut scandal dupa emisiune

Seara trecuta, la WOWbiz, Dana Criminala a vrut sa-si surprinda sotul cu un cadou uimitor.

Aceasta a furat masina Renatei si i-a inapoiat-o lui Leo de la Strehaia. Gestul Danei a suparat-o la culme pe Renata, dupa emisiune bruneta a facut scandal.
"Fac mare scandal daca nu-mi dai cheile de la masina. Vreau cheia. Da-mi cheia mai repede, daca nu sun la politie. Da-mi cheia Leo. Nu esti tatal meu. Nu vezi ca te-a luat de gascan. Asta e masina mea, coborati toti din masina", a declarat Renata, vizibil afectata, imediat dupa emisiune.


"E pe numele Danei, o sa discutam alta data. Nu mai vorbi asa. Asa vorbesti tu cu tatal tau", a spus Leo de la Strehaia.
"Ne-a ajutat sa luam masina", a spus Patroana Maria.
"Acum chiar sunt singura. Ma simt singura si ca n-am pe nimeni. Asa am considerat in ultimul timp. Copiii cresc, pleaca, am ramas singura. Nu ma suna niciodata. Cred ca nici la moartea mea nu o sa vina. Ma gandeam ca poate trimite pe cineva cu un cadou. Nu-l intereseaza de mine, daca el e fericit. Eu asa am fost sortita sa stau aici", a declarat Anca de la Strehaia, aseara, dupa emisiune.

"Nu ne sta bine cu masina asta? Este masina noastra, daca e pe numele Danei. Mi-a demonstrat ca ma iubeste", a spus Leo, imediat dupa ce a coborat din masina.
"Normal ca am venit cu masina asta. Eu am vrut sa-i pe plac lui Leo, nu sunt mandra de asta", a spus Dana Criminala.

"Masina o sa o iau inapoi, nu inteleg de ce insista atat. Nu inteleg de ce am venit, sa-si bata joc de mine. Ieri m-am certat o ora cu ei. Azi ma iau la misto. ", a spus Renata.


Renata a furat masina in pauza de publicitate, aceasta avea o cheie de rezerva si a fugit cu automobilul. Plecarea Renatei a fost filmata de echipa WOWbiz.
Leo de la Strehaia: "Sa vezi ce-i fac eu Renatei. In masina aveam bani, aveam o gentuta cu bani. Erau multi bani"
Dana Criminala: "Cheia e la mine, nu inteleg cum am facut. O sun, dar nu raspunde. Imi da ocupat"
"Patroana" Maria: "Te-au lucrat amandoua pe la spate. Te-au pacalit. A luat-o de la Renata sa te pacaleasca"

"In masina erau cam 45.000 de euro. Acum sa-mi aduca banii. Nu ma intereseaza", a spus, nervos, Leo de la Strehaia.
Renata: "M-am razbunat! Ce era in masina mea, al meu ramane". Paguba de peste 45.000 de euro pentru Leo, pe langa valoarea automobilului.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate